Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhiszitek, hogy testvérek...

Elhiszitek, hogy testvérek vagyunk?

Figyelt kérdés

Van egy kis húgom,de abszolút nem hasonlítunk egymásra pedig az édes testvérem!

Ő 9 én meg 14..Lehet,hogy hülyén hangzik,

de féltékeny vagyok rá,mert sokkal szebb és pont

az ellentétem!Úgy érzem,hogy vele mindenki sokkal többet foglalkozik mert sokkal szebb,meg teljesen más mint én,

és jobban hasonlít anyára,mert én inkább az apámra ütöttem!

És lenéznek azért mert nem hasonlítunk egymásra!

Én: [link]

Ő: [link]

[link]

(nem túl jó kép,de mind1 rosszul sikerül)

Amikor a barátnőm látta,megkérdezte,hogy "cigány a húgod?"

Én meg mondom:"nem miért lenne az?"

És tisztára lenézett miatta,hogy ő sötétbőrű!

Aki meg őt kedveli,hogy "milyen aranyos" az meg engem utál,hogy én meg egy hülye szőke vagyok és nem is hasonlítok rá!

Egy csaj egyszer megkérdezte miért nem tudok olyan cuki lenni mint ő!

Gyerekesen hangzik ez az egész,de még ezt érzem.

Amúgy kreol bőrű az egész család én meg hülyén érzem magam köztük,olyan fakóként.Így kilógok a sorból,

és olyan mintha nem is szeretnének :S:S:S

2011. aug. 4. 00:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
35%
Már bocs, de szerintem te SOKKAL szebb vagy, mint a húgod. És ezt most nem azért írom, hogy imponáljak, hiszen nem is ismerlek, egyszerűen ez jött le a képekről. Amúgy meg biológia órán tanultam még jó régen valami olyasmit, hogy az emberek sokkal inkább a nagyszüleikre hasonlítanak (nem pedig a szüleikre), valami genetikai dolog van a háttérben, a lényeg hogy ott kéne keresned a különbözőségetek okát, mert hát tényleg nem hasonlítotok egymásra...
2011. aug. 4. 01:00
 22/38 anonim ***** válasza:
53%
szerintem nagyon szép vagy, a hugod meg egy aranyos kislány. majd ha nagyobb lesz, és ő is elkezd nőiesedni jobban észre lehet venni a hasonlóságot szerintem.
2011. aug. 4. 01:00
 23/38 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg tök egyforma az arcotok. A különbség a kiszedett szemöldök, festett haj, erősebb smink. Meg a húgod ducibbnak tűnik. De a vonásaitok igenis hasonlítanak.
2011. aug. 4. 01:08
 24/38 anonim ***** válasza:

Szerintem amikor jönnek az udvarlók, meg lesz barátod, ez az egész el fog múlni egy csapásra.

- Jó lenne tudnod, hogy két testvér akkor is különbözhet ennyire - mondjuk belső tulajdonságok alapján, ha egyforma színű a bőrük, ez nem számít.

- A bőrszínen kívül egyformák a vonásaitok.

- Most te vagy a szebb (bár látszik, hogy nem ez zavar igazán)

- Tévedni emberi dolog, azt hitte cigány, tudod, hogy nem, ezzel ez a téma lezárva szerintem.

- Szőkeséggel, és bőrszínnel piszkálni, az is egy tévedés..csak az még nem derült ki.

Fontos lenne, hogy szeressenek, amiről nem írtál az az, hogy anyu, apu szeret-e?

Mondtad-e nekik, hogy mit érzel? Szerintem mond.

Ti mint testvérek jól kijöttök-e?

Amúgy hogyan cuki? Kedves? Vicces? Jó kedvű??

Hogy vagy "hülye szőke?", szóval mikor mondják? Mire?

Vagy csak úgy..?

2011. aug. 4. 03:06
 25/38 A kérdező kommentje:

Hát ők nem mondják,csak én érzem így..

Nem mondtam nekik,nem szeretek velük ilyenekről beszélni.

A húgom egyszer mondta,hogy jobban szereti aput mint anyut,

és ezért most anyu még jobban nyalizik neki,hogy jobban szeresse...

De nem értem miért,mert a húgom nagyon flegma vele,és a stílusa is ilyen nagyasszonyos,mégis mindenki mondja rá,hogy cuki meg minden..

Én meg azt hallottam,még bent voltam a fürdőbe,hogy anya keresztlánya(anyai ágról nálunk mindenki kreol),

hogy én egy paraszt pics* vagyok,és ezzel egyértelműen a bőrszínre célzott...

2011. aug. 4. 03:13
 26/38 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Azt is le lehet vágni a képekről, hogy neked szinte semmi önbizalmad sincs, míg a húgodnak jócskán van... az hogy ezzel melyikőtök jut előrébb az életben azt majd eldönti az idő. Mindezek mellett én szívesebben barátkoznék veled mint a tesóddal, mert én jobban szeretem a szerény embereket, mint azokat akik nagyra vannak maguktól....

Szóval kis csajsz csak add önmagad!

Ja és a kedves barátodat aki azt mondta hogy lehetnél olyan cuki mint a tesód záros határidőn belül szereld le azzal a dumával, ho0gy akkor barátkozz vele. És ne feledd: mindig add önmagad, soha senkinek ne akarj megfelelni azáltal hogy valakire hasonlítasz aki valójában nem te vagy!

2011. aug. 4. 07:36
 27/38 anonim ***** válasza:
A te bőrszíned milliószor szebb! Ne legyen önbizalomhiányod.
2011. aug. 4. 08:30
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 14 évesen rájöttél h valójában kreol bőrűek vagytok és most itt azt szeretnéd bizonyítani h rajtad ez nem látszik, de nem ez lenne a fontos!!! Benned ez okozza a zavart! Ő még nem foglakozik ezzel, ezért nyitott, vidám stb. szimpatikusabb, őszintébb a kép alapján is! Szerintem tisztában vagy az adottságaiddal: szép, csinos kislány vagy!

Jó is ezt hallani! :)

DE ne ragadja le itt!

2011. aug. 4. 10:22
 29/38 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is azért tetted fel, hogy 1000x is elmondják neked, hogy mennyire szép is vagy te.
2011. aug. 4. 10:42
 30/38 anonim ***** válasza:
hát apukám feleségének van két lánya 15 13 évesek abszolút nem hasonlítanak de semmijük,a kicsi szőke vékony,keskeny arcú kékszemű piszébb orra van , a nagy barna más testalkatú hosszabb orra van kerek arca van barna a szeme,stílusban,gondolkodásban felfogásban ízlésben is abszolút eltérnek,tényleg ha egymás mellett állnak sincs bennük hasonló olyan mintha nem egy apától lennének
2011. aug. 4. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!