Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1smertek olyat aki megbánta a...

1smertek olyat aki megbánta a gyereket?

Figyelt kérdés

Két haverommal is beszéltem, egyik azt mondta élete legrosszabb döntése volt, de ha már így alakult akkor nem lép le. A másik otthagyott csapott papot, mert nem bírta feldolgozni, hogy nincs több buli,kimaradás, csak a pelenka...

Ezek után elgondolkoztam, hogy nekem kell-e...

Ti ismertek ilyet?

2011. aug. 3. 20:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
faterék xD
2011. aug. 3. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyat én sem ismerek, aki bevallotta volna, de van akiről süt. Egy ismerősöm pasifogás céljából terhesedett meg, persze végül a férfi ment, gyerek maradt. Hát ő nem tűnik valami boldognak. Alig győzi lepasszolni szegény csemetét, hogy ő még gyorsan kiélhesse magát, és nem mellékesen összeszedjen egy másik hímet. Túl sok önfeláldozó anyai magatartást nem vélek fölfedezni viselkedésében.. szerintem ő visszacsinálná ha tudná.
2011. aug. 3. 21:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is ismerek ilyet. A lánynak meg kellett szülnie a gyereket, mert szerintem hanyagságból letelt az az idő, amíg elvetethette volna. Mikor be ment szülni a kórházba kitöltötte a formanyomtatványt, hogy nem kíváncsi a gyerekére és örökbe adhatják.
2011. aug. 3. 21:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja tényleg ismerek még egyet, ő is a gyerektartás miatt perelte el a kisebbik gyereket az apától, de rájött, hogy a pasik nem díjazzák, ha van gyereke, így le is mondott róla rövidesen.
2011. aug. 3. 21:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy nőt. A szóban forgó kislány pedig a rokonom. Szóval 4 férfitól van 4 gyereke. A kislány (aki az egyetlen lánya) a 2. gyereke. Nagyon okos, kitűnő tanuló, okos, kedves, udvarias, szép. 12 éves. Állandóan ordít vele, semmit nem vesz meg neki, tulajdonképpen nem bírja elviselni a saját gyerekét, idegesíti, ezeket neki is mondja, és csak a 2 kicsivel foglalkozik.
2011. aug. 3. 21:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az anyósom sajnos... :\

Mindent megtenne csak ne kelljen a kisebbik fiát nevelnie/látnia, elvárja a fiától (16) hogy havonta 20et adjon neki + otthon főzzön mosson takarítson (ő meg majd 300ezer forintot szed össze a támogatásokból amit a fia után is kap + a fizetése). Amióta meghalt az apa nem foglalkozik vele egyáltalán, meg se kérdezi tőle hogy hogy van csak üvölt vele hogy mit nem csinál meg, meg hogy milyen sz*r gyerek, pedig más szülő örülne ha olyan gyereke lenne hogy egész nyáron dolgozik hogy augusztusban tudjon magának ruhákat meg sulis cuccokat venni, mert arra se ad neki pénzt.És még van képe azt állítani hogy ő ad neki nagyon sok pénzt. Érdekes hogy van hogy reggel hozzánk jön hogy csináljak neki kaját mert anyu nem hagyott otthon semmi kaját, vagy ebédelni mert nincs otthon semmi. Új pasija van, ahhoz jár de csak éjszakára. Egyszerűen már nyűg neki a család, mindenkit csak "nyír" és csodálkozik hogy utálják és hogy "őt mindenki csak bántja" ha megmondják a véleményét.

2011. aug. 3. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Olvasom hogy miféle "emberek" léteznek.

"...otthagyott csapott papot, mert nem bírta feldolgozni, hogy nincs több buli,kimaradás, csak a pelenka... "

"Van, egy most 23 éves lány akinek már két gyereke is van, az apjuk neveli szinte őket a lány bulzik, iszik, drogozik..."

"sajnos ismerek, egyik kedves ismerősömnek meg is mondta szemtől szembe az anyja:("

"egy nőt ismerek ilyet, szó szerint utálja a gyerekét, csak azért perelte vissza az apától, hogy az apa fizesse a gyerektartást."

"Egy ismerősöm pasifogás céljából terhesedett meg, persze végül a férfi ment, gyerek maradt..." "...Alig győzi lepasszolni szegény csemetét, hogy ő még gyorsan kiélhesse magát, és nem mellékesen összeszedjen egy másik hímet."

"ismerek még egyet, ő is a gyerektartás miatt perelte el a kisebbik gyereket az apától, de rájött, hogy a pasik nem díjazzák, ha van gyereke, így le is mondott róla"

Az ilyen véglények vajon képesek tükörbe nézni? Én az ilyet (mindegy hogy férfi vagy nő) úgy szemen köpném hogy hirtelen azt se tudná mi van. Az ilyen hányadék embereknek gyerek?

Kérdező:

"Ezek után elgondolkoztam, hogy nekem kell-e... "

Tudod egy gyerek nevelése nem csak szép pillanatokból áll (pl. születése, első szavai, első lépései stb.), hanem sokszor nehéz is (pl. a szükséges anyagi hátteret megteremteni és fenntartani, a párod már nem csak rád figyel, mi van ha a gyerek nyűgös, nehezen kezelhető, tiniként majd esetleg lázadozni fog stb.). Ha gyerekvállaláson gondolkodsz majd ezeket is vedd figyelembe.

2011. aug. 3. 22:15
 18/19 anonim ***** válasza:
35%

Én egyet mondok, kettő lesz belőle:

Akinek van esze párosodni, annak legyen védekezni is! azokról a majmokról, akik a világrahoztak/csináltak egy új kis lelket de lelketlenül bánnak/vagy sehogy vele csak annyit, hogy megkapják a méltó büntetésüket majd úgyis.

23N

2011. aug. 4. 06:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ismerek, de biztos bőven van ilyen, csak tabu téma, mintha bűn lenne. Pedig aztán az érzéseiről nem tehet az ember.

Talán az egyik ismerősöm megbánta, mert elég furán adja elő, hogy az élet értelmei és nélkülük eddig nem élt, pedig egy elég vidám embernek ismertem.

2011. aug. 4. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!