1smertek olyat aki megbánta a gyereket?
Két haverommal is beszéltem, egyik azt mondta élete legrosszabb döntése volt, de ha már így alakult akkor nem lép le. A másik otthagyott csapott papot, mert nem bírta feldolgozni, hogy nincs több buli,kimaradás, csak a pelenka...
Ezek után elgondolkoztam, hogy nekem kell-e...
Ti ismertek ilyet?
Nőt ismerek.
Nem akarta a gyereket, csak becsúszott, a gyerek már 7 éves és ha elmegy a mamához vagy valahová az anyuka megjegyzi,hogy de jó, hogy nincs otthon.
A másiknak még nem született meg a gyereke, de ő sem akarta, nem is szeret a terhességéről beszélni, rengeteget sírt mikor megtudta, hogy gyereke lesz, viszont szerintem ő szeretni fogja.
Igen, ismerek.
Véletlenül csúszott be a gyerek, de megtartotta. Azóta nem tud eljárni sehova, elpazarolta a fiatalságát. Meg is értem, hogy nem szereti a gyerekét. Jobb lett volna elvetetni.
Huh, nekem 3 gyerkőc van itthon, de nélkülük el se tudnánk képzelni az életünket :)
29/F & 28/N :)
"Igen, ismerek.
Véletlenül csúszott be a gyerek, de megtartotta. Azóta nem tud eljárni sehova, elpazarolta a fiatalságát. Meg is értem, hogy nem szereti a gyerekét. Jobb lett volna elvetetni."
Megérted, hogy nem szereti a gyerekét?????
Istenem, arról nem a szegény gyerek tehet, hogy világra jött!!!
Egyébként én nem ismerek ilyen embert.
"egyik azt mondta élete legrosszabb döntése volt, de ha már így alakult akkor nem lép le. A másik otthagyott csapott papot, mert nem bírta feldolgozni, hogy nincs több buli,kimaradás, csak a pelenka..."
Igaz hogy utólag de figyelmükbe ajánlok egy roppant hasznos és már nagyon régóta létező találmányt amit már az ő szüleiknek is használniuk kellett volna.
Kétlem hogy többe kerülne mint egy gyerek felnevelése.
egy nőt ismerek ilyet, szó szerint utálja a gyerekét, csak azért perelte vissza az apától, hogy az apa fizesse a gyerektartást.
Egy görény patkány féreg fajzat ez a nő.
Nagyon sajnálom a kis srácot, ő otthon minden csak nem ember. kutyával szebben beszélnek mint vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!