Azt mondtam neki, hogy szeretem, de most már nem érzem így, mi legyen?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy szerelmes vagyok, neki van bnője, de én mégis elmondtam neki, tudtam, hogy mi lesz utána, de nem gondoltam valóban át, meg szeretném neki mondani, hogy tévedtem, nagyon sajnálom, hogy jelenetet rendeztem, és soha nem voltam szerelmes belé Előtte nagyon jóban voltunk, de az utóbbi egy évben megromlott a viszonyunk, és hosszú idő után ujra láttam, ami felkavart és azt mondtam neki, hogy érzek valamit iránta.
Az ok, ami miatt megszeretném neki mondani, hogy mi van teljesen lényegtelen, de nagyon fontos, hogy tudja.
mindketten 18 fölött vagyunk
(nem kérek bírálatot a korom miatt, hogy egy ilyen hülye lépésre szántam magamat, nélkületek is tudom.)
2011. aug. 3. 18:26
21/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, remélem nem fogok többet ilyen meggondolatlan dolgot csinálni.
2011. aug. 4. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!