Azt mondtam neki, hogy szeretem, de most már nem érzem így, mi legyen?
Azt hittem, hogy szerelmes vagyok, neki van bnője, de én mégis elmondtam neki, tudtam, hogy mi lesz utána, de nem gondoltam valóban át, meg szeretném neki mondani, hogy tévedtem, nagyon sajnálom, hogy jelenetet rendeztem, és soha nem voltam szerelmes belé Előtte nagyon jóban voltunk, de az utóbbi egy évben megromlott a viszonyunk, és hosszú idő után ujra láttam, ami felkavart és azt mondtam neki, hogy érzek valamit iránta.
Az ok, ami miatt megszeretném neki mondani, hogy mi van teljesen lényegtelen, de nagyon fontos, hogy tudja.
mindketten 18 fölött vagyunk
(nem kérek bírálatot a korom miatt, hogy egy ilyen hülye lépésre szántam magamat, nélkületek is tudom.)
Jól értelmezted első.
Hát kérdező, igazából erre nem lehet rákészülni.
Mond meg neki, hogy felkavart téged az újra találkozás, és olyan érzelmeket képzeltél a dologba, amik valójában nincsenek. Vagy valami hasonlót.
23N
igen, azt mondtam neki, hogy többet érzek iránta, de azóta átgondoltam, és mégsem.
De ha elmondanám neki, akkor csak azt hinné, hogy a visszautasítás miatt mondom ezt, pedig nem igy van.
Egyszerűen nem hittem volna, hogy ilyen gyerekes lépést el tudok még követni. :(
köszi:)
Olyan jó, hogy végre egy személyes kérdésemre nem gonoszkodó válaszok jönnek :D
Megint második vagyok!
Szerintem senkinek semmi joga ítélkezni feletted. Felkavart, összezavarodtál, azóta lenyugodtál, és tisztán látsz ennyi. Nem történt akkora tragédia, bár készülj fel, hogy lesz aki erkölcsi tanfolyamot fog itt neked adni:)
Én nem akarok hurrogni és kötekedni!De ezt azért tudja már az ember eldönteni hogy szerelmes valakibe 18 felett!
Bocsi tényleg nem legatni karlak kérdező,de ezt nem értem....
Bár én férfi vagyok,de ha én szeretek valakit akkor szeretek,ez nem olyan mint hogy most éhes vagyok és amikor kész a kaja akkor még sem,mert el ment az étvágyam....
Hát van ilyen ezek szerint,minden esetre érdekes hát ez van....
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:46 vagyok!
Nyilván mindenki hibázik és nem fog ezért összedőlni a világ,de számomra akkor is érdekes....
Kiváncsi lennék hogy ilyenkor mi játszódik le egy ilyen emberbe amikor ezt így megmondják neki és utána meg azt hogy bocsi még sem.....
Ja és még annyi kérdező hogy azért ezt ennyire ne vedd természetesnek sem ahogy a 2. válaszoló mondta,mert azért egy ilyen eléggé be tudsz kavarni a másik embernél és azért mások érzésével játszani sem túl jó dolog szerintem!
Én is úgy látom hogy nem dől össze a világ ezért,de azért tudja már valaki hogy most szerelmes vagyok e vagy sem...
Én megmondtam kérdező...:)
Megint második:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!