Nem tudom kifejezni a szüleim felé, hogy szeretem őket. Sosem mondtam még nekik, hogy szeretem őket. Miért van ez? Hogyan éreztethetném velük, hogy szeretem őket, és hálás vagyok érte, amiért felneveltek?
én 17 leszek.. én sem tudom kifejezni az érzéseimet :S nem tudom azt mondani hogy szeretlek vagy köszönöm vagy bocsánat, vagy megölelni őket..
viszont hogy őszinte legyek, bő egy hete rászoktam a cigire :/ és azóta sokkal könnyebb :O érdekes :)
magamhoz képest igen gyorsan haladok :)
áh nem úgy értem ezt hogy a cigi jó de ezzel sokkal könnyebb minden... :/ :)
Ugyanígy vagyok ezzel én is,csak 17 éves vagyok.Fogalmam sincs,hogy mutathatnám ki feléjük az érzéseim,de biztos tudják hogy szeretem őket.
17L
A szüleid akkor is tudják, hogy szereted őket, ha nem mondod, ez tény :). De szerintem adj nekik valami személyeset, amit te készítettél, mondjuk egy "Legjobb Anya/Apa" oklevelet. Ezzel biztosan tudatnád velük, hogy mindig is fontosak voltak neked :).
Sok sikert! :)
elmeséled nekünk első válaszoló h h lehet egy hét alatt rászokni a dohányzásra?:D másrészt igen, az aztán megoldd minden problémát. jólvan. majd rájössz.
amugy meg hasonló cipőben vagyok, értem is mindent megtesznek, és mellettem vannak, és nagyon hálás lehetek h olyan nevelést kaptam amilyet, körülnézek a korosztályomban és olyan "felnőtteket" látok, akiknek nem lehetett teljes gyerekkoruk nem élhettek egy boldog összetartó családban. igen szomorú tények. én meg hiába vagyok elégedett, sose köszönöm meg eléggé. bár úgy gondolom h a tettek még többet érnek mint a kedves szavak. most ezen igyekszem.
Azt írtad,hogy most költözöl össze a pároddal.Ha hazalátogatsz hozzájuk(és nem csak ünnepekkor)már tudni fogják,hogy szereted őket :)
Én még sosem mondtam apukámnak,hogy szeretem és tavaly közel fél évig nem is voltam nála. Mikor végre meglátogattuk se ő se én nem mutattuk ki,hogy örülünk a másiknak.Ennek ellenére rá 2 hétre mondta valaki,hogy apu újságolta neki,hogy meglátogattuk :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!