Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elontottam, hogyan éreztethetném vele, hogy mégis tetszik?
Figyelt kérdés
Az egyik bulin közeledett felém egy srác, de én folyton "elhesegettem" magamtol. Így utólag nagyon megbántam, mert tetszik a srác. Nem szeretném neki megmondani, hogy tetszik, mert az nemcsak kínos lenne, hanem azt is tehetne velem, amit akar....2011. jún. 10. 12:06
1/1 anonim válasza:
Ismered a srácot? Milyen a kapcsolatotok, ha igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!