Azt mondtam neki, hogy szeretem, de most már nem érzem így, mi legyen?
Azt hittem, hogy szerelmes vagyok, neki van bnője, de én mégis elmondtam neki, tudtam, hogy mi lesz utána, de nem gondoltam valóban át, meg szeretném neki mondani, hogy tévedtem, nagyon sajnálom, hogy jelenetet rendeztem, és soha nem voltam szerelmes belé Előtte nagyon jóban voltunk, de az utóbbi egy évben megromlott a viszonyunk, és hosszú idő után ujra láttam, ami felkavart és azt mondtam neki, hogy érzek valamit iránta.
Az ok, ami miatt megszeretném neki mondani, hogy mi van teljesen lényegtelen, de nagyon fontos, hogy tudja.
mindketten 18 fölött vagyunk
(nem kérek bírálatot a korom miatt, hogy egy ilyen hülye lépésre szántam magamat, nélkületek is tudom.)
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53
Mit mondtál meg?Ő kérdezett és válaszoltam és nem mondtam semmi olyat,csak annyit mondtam hogy valaki tudja már eldönteni hogy szerelmes vagyok e vagy sem!!
14 évesen is tudtam hogy szerelmes vagyok e abba a lányba vagy sem.Ha igen akkor meg mondtam!Mellesleg ez nem le hurrogás volt csak nekem fura ez kicsit!
A válasz megírásának időpontja: ma 18:58
Hát érdekesen gondolkodsz te is azt meg kell hagyni...
Nem érted az a lényeg de mindegy is ez.
Minden ember más és másképpen reagál!Ha én most oda mennék hozzád és azt mondanám hogy szerelmes vagyok és esetleg te is éreznél valamit irántam és én színt vallanék neked és egy hét múlva közölném hogy még sem bocsi....Kiváncsi lennék hogy mit szólnál?!Azt ne mond hogy nem bántana vagy ne esne rosszul mert akkor itt lehidalok....
Nem mondom, biztosan rosszul esne!
De engem már csaltak meg, annál viszont nem rosszabb, úgyhogy hamar túltenném magam.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:06
Na ugye....
A válasz megírásának időpontja: ma 19:15
Ne fárassz:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:15
Ne fárassz:)De valószínű apokalipszis lenne és eljönne a világvég!:)
Vannak igaz nagyobb probléma de lehet hogy ezzel mást megbántasz és mondjuk amit te könnyen veszel a másik nem biztos..
Igazad van neked is,nem mondtam hogy nem.
Nem olyan nagy hiba ez mint gondolod sokan átélik
élik az életüket találkoznak az exel előjön a sok szép emlék aztán ezt a kellemes nosztalgikus érzést sokan félre értelmezik, nyugotan beszéljétek meg meg fogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!