Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam, gyerekes...

Mit gondoltok rólam, gyerekes vagyok, túl komolytalan? Lentiek alapján.

Figyelt kérdés
Ez a kérdés most jutott eszembe, miután apukámmal "bunyóztam", és kitaposta a belemet :). 23 éves lány vagyok, és nem olyan személy, aki túl komolyan venné magát. Szeretek viccelődni, de mellette komoly is tudok lenni. Szeretnék a jövőben emberekkel foglalkozni, akár mint pszichológus, segíteni nekik mert olyan rossz látni magam körül igy a világot, ilyen szerencsélennek sok embert.. Na de inkább az érdekel, hogy rólam mit gondoltok ezek alapján. Szerintem nem rossz, he egy ember kicsit más. Mondjuk mint Jack Sparrow, a Karib tenger kalózaiból. Ő nagyon nagy figura, szeretik is az emberek, de más amikor valaki élőben olyan mint ő, akkor az hülyének néznék szerintem. Én is kicsit kívülálló vagyok, de végülis szerintem ez nem rossz (ez vagyok, régebben próbűltam megváltozni, de semmi jó eredménye nem lett, szerencsétlennek éreztem magam mert végülis vagyunk, akik vagyunk, és ezt fel kell vállalni). Érdekelne, Ti hogy vélekedtek az ilyen, különc emberekről.
2011. júl. 30. 16:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
sztem te tök hüyle vagy, a leírtak alapján. De ez jó is lehet. Jack sparrow-t nem véeltlenül formálták ilyenre a filmben sem. Az életben is nagyon megnyerő egy ilyen személyiség. Ő egy barom, ám de magabiztos és mégis mindig kijut minden bajból és még vicces is ez így. Az életben is, ha mgabiztosak vagyunk és talpraesettek, bármit elérhetünk. Mégha sokszor hülye helyzetbe is kerülünk. Minenki kerül hülye helyzetbe, de az a helyzet attól lesz igazán hülye helyzet ha úgy éled meg. Egyszerű példa: Seggre ültem múltkor a starndon a víz mellett. Ahelyett h elszégyeltem volna magam, röhögtem egyet és azt modntam h így akartam és lógattam a lábam a vízbe ha mrá pont úgy estem bele. Az emberek körülöttem velem röhögtek és nem rajtam, mekkora barom vagyok. De ha égett vonla a fejem ebben a heylzetben teljesen más lett volna az egész. Hülye példa de a lnéyeg sztem kiveheő belőle. jack is mindig bajba kerül ám poénnal és lazasággal kezeli mdingia helyzetet.
2011. júl. 30. 16:50
 12/22 anonim ***** válasza:

"ma 16:28"

Kb. nekem is ez jutott eszembe!

Kedves Kérdező!

Nagyon is gyerekes szerintem a hozzáállásod, ha komolyan ezzel a motivációval akarsz 23 évesen pszichológus lenni, illetve ha Sparrow kapitányhoz vagy képes hasonlítani a sorsod. :)

Hidd el, az emberek többsége valamilyen szempontból különcnek gondolja magát. Okosabbnak, butábbnak, gyerekesebbnek, komolyabbnak, szebbnek, csúnyábbnak, stb... (És ez egyébként szerintem jó.) Nem vagyok biztos ezért abban, hogy a "különcség" egyfajta felmentést jelentene bármi alól az életben. Neked is meg kell tanulni ugyanabban a világban élni, mint mások, nem várhatod, hogy legyenek veled toleránsabbak az emberek, mint mással. Ugyanolyan a kihívásoknak kell megfelelned az életed során, és ugyanolyan lehetőségeket használhatsz ki, mint mások, nem élhetsz örökké kisgyerekként.

Hosszú távon nem kedvelem a túl gyerekes lányokat, pedig tény, hogy rengetegen vannak. Rengeteg kis különc... :)

25f

2011. júl. 30. 16:54
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Kb ilyen vagyok humorra: http://www.youtube.com/watch?v=T9Elq9SWr2o

Nézzétek végig, tök vicces! (szerintem)

2011. júl. 30. 17:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Reméljük, te jobb vagy...
2011. júl. 30. 17:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy rméled jobb vagyok?
2011. júl. 30. 17:21
 16/22 anonim ***** válasza:
A videón szereplő muksónál remélem, hogy jobb a humorod valójában. Persze, élőben lehet, hogy jobban ülnek az ilyesmi poénok, mint egy stúdióból felvett videóban.
2011. júl. 30. 17:24
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a gyerekesség ebben az értelemben nem zárja ki a komolyságot és a felelősséget. Aki mellesleg gyerekekkel akar foglalkozni, jobb ha gyerek ő maga is, mert a gyerekek egyszerűen "erre buknak". Én nem szeretem a gyerekeket, nem szeretek velük foglalkozni, de ők imádnak engem, mert 2 perc alatt levágják, hogy ugyanolyan gyerek vagyok, mint ők. Levakarhatatlanok lesznek ettől :)

Én igazából nem értem azokat az emberek, akik felnőnek, eldobják a gyermeki énjüket, és azt hiszik, hogy most már szuper, felelősségteljes komoly felnőttek. És közben valószínűleg másból sem áll az életük, mint reggel felkelnek, bemennek az irodába, este hazamennek, bedobják a mosást és elmennek aludni. Elfelejtenek élni.

Én integetek a repülőknek és vágyakozva nézem a színes lufikkal sétáló gyerekeket, szomorú vagyok, ha látok egy lufit elszállni, és sétálok az ömlő esőben. De emellett is be lehet menni az irodába, és elvégezni a munkát, meg befizetni a számlákat. Miért kellene kizárni az egyiket, és csak és kizárólag egysíkú életet élni?

2011. júl. 30. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

Nem szabad azt gondolni, hogy csak a szélsőségesen komoly és a szélsőségesen komolytalan élet létezik.

Isten ments, hogy olyanok foglalkozzanak gyerekekkel, akik maguk is még gyerekek, még akkor is, ha ez "bejön" a gyerekeknek! (Más dolog játékosnak, kedvesnek, nyitottnak lenni, mint gyerekes felnőttnek. Az utolsó bizonyára ezt akarta írni, csak nem ezt írta.) A "gyerekkel foglalkozás" ugyanis nevelői feladattal jár, ami nem csak nagy felelősség, hanem fejlett személyiséget, intelligenciát és sokoldalú kapcsolatkezelést igényel.

2011. júl. 30. 17:45
 19/22 anonim ***** válasza:
És mint már írtam a 2 dolog nem zárja ki egymást. Pont így készül a két szélsőségből az arany középút.
2011. júl. 30. 18:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nem írtál volna kort én 15nek tippeltelek volna:) Egyébként szerintem nincs veled semmi baj egy kicsit éretlennek és gyerekesnek tűnsz de mellette jóindulatúnak és életvidámnak is. Mondjuk 2 sorban mindenki azt ír magáról amit akar, de én CSAK ez alapján ilyennek képzelnélek
2011. júl. 30. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!