Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen? Már megőrít a...

Miért ilyen? Már megőrít a viselkedésével.

Figyelt kérdés

Páromban már nem bízom annyira, mint a kapcsolatunk elején. Kiderült, hogy több nővel flörtölgetett mellettem, persze nem gondolta komolyan, amikor megunta a játszadozást lerázta őket. (Neten szórakozott)

Tudom, hogy nem csalt meg de ezt nehéz volt megbocsátanom neki és azóta sem bízom benne.

Ő pedig ahelyett, hogy bizonyítaná nekem, hogy megbízhatok benne, állandóan szórakozik velem. Azt mondja imádja ha ideges vagyok, jó nézni ahogy felhúzom magam.

Ilyeneket szokott mondani, hogy elmegy csajozni, vagy neki nem való kapcsolat, minden nap más nőt akar megdugni és még sorolhatnám...

Van, hogy úgy adja elő, hogy már a végén majdnem elhiszem hogy komolyan beszél. Van hogy 3X is rákérdezek, hogy ez most komoly?!? És ő játszik tovább.

Először kiakadok, aztán elszomorodom ő pedig ölelget, hogy még szebb vagyok ha ideges vagyok és hogy imád és csak viccel, én pedig csak lököm el magamtól.

Mintha provokálná a veszekedéseket, hogy utána babusgathasson vagy én nem tudom.

De miért jó ez neki? Számomra ez olyan gyerekes, biztonsága akarom érezni magam mellette, ő pedig csak szórakozik.

Mondtam neki, hogy mit szólna ha én mondanék neki ilyeneket, akkor csak nevetett egyet és azt mondta, ugyse hinné el. Tudja, hogy nem csalnám meg és kidobnám, ha más kellene.

(Ez így is van, mert én korrekt vagyok...bennem meg lehet bízni. Benne nem igazán)

Hogy tudnám erről a hülye szokásáról leszoktatni? Tudom, hogy neki se kellene más és amióta majdnem elveszített nem kockáztatná, hogy kidobom.

De ez a viselkedése megőrít.

Vagy én kezelem rosszul?

Mit gondoltok?

Én/23 Ő/28

2011. júl. 29. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20:05os: Azt nagyon jol csinaltad.
2011. júl. 29. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Én egy ilyen pasira annyi időt sem vesztegetnék, amíg kitalálom, hogy milyen kamu történetekkel tudok visszavágni a bunkóságaiért.

És ne vigasztald magad azzal, hogy azért kerget az idegbajba, azért provokál, mert utána jól esik neki, ha babusgathat. Ez kb olyan, mint ha azt mondanád, hogy rendszeresen összever, mert boldogan borogathatja a sebeidet, főzheti a teát, és őrizheti az álmodat. Akibe 28 évesen ennyi ész, és érzelem szorult, azzal el lehet lenni valameddig. Csak minek???

2011. júl. 31. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez egy perverz idióta... Ne fogadd meg, de szerintem játszd el neki, hogy megcsaltad. Eleinte csak adagold és mikor már nem csak sejtheti, akkor pakolj ki neki egy mesét, majd hagyd úgy pár napig aszalódni. Aztán röhögj a képébe, de lehet hogy ezzel vége is lesz a kapcsolatodnak.
2011. aug. 1. 00:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért csinálja hogy idegesitsen,tetszik neki ha felkapod a vizet.

Most az a kérdés hogy te változtatni akarsz a viselkedésén vagy elhagyod.

Ha szereted anyira hogy nem akarod elhagyni akkor szüntesd meg az okot amiért ezt csinálja.Amikor cseszeget akkor ne figyelj rá,nem mérgelődj,esetleg mond azt neki hajrá,csináld.Figyeld meg hogy igy nem lessz érdekes neki és abbahagyja.

2011. aug. 1. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!