Már teljesen megörít anyám! Mit tegyek? Hosszú
Állandóan piszkál,ordít velem.És még neki nem tetszik hogy visszaszólok,pedig mindíg nekem van igazam.Nagyon sokat hazudik,mindeniknek.A legrosszabb hogy anyosóméknak is pedíg már ök is kiismerték,tudják hogy hazudik.Szerintem csak miattam járnak hozzánk,mert engem nagyon szeretnek.Mindenfélének lehord,már a barátomat is kezdi piszkálni a háta mögött.Pedig egy rossz szava nem lehetne hozzá,mindenben segít nekik(pénz,házimunka)Nem iszik,semmi káros szenvedélye nincs csak a cigaretta.ma mondta rá hogy miyen szemtelen a barátom hogy nem segít nekünk(most meszelünk) nem érti meg hogy hajnal 3kor megy és este 21kor jön haza.Most én mondtam neki hogy ne aludjon nálunk hanem pihenjen otthon.1hete a barátoméknál vagyunk,1hetet nálunk.Így szoktunk lenni,ha itt is vagyunk sose hagynak pihenni/aludni, már reggel 7kor kiabál,zörög,stb.Ez direkt van.
Már idegileg teljesen kikészít,a barátom se szeret már idejárni.
Pénzt mindíg adunk haza mindkét szülöknek,de neki semmi sem elég.Mindíg azt hajtogatja hogy ö mennyit dolgozik,pedig apu amikor befejezi a munkahelyét,egyböl megy anyunak segíteni,apu nélkül már el se megy dolgozni.Mindg hajtogatja hogy nincs pénze még bugyira se,pedig nem igaz.nem kellene napi 6 sört meginni vagy többet, meg 2-3doboz cigit elszívnia.
Pedig be lehetne osztani a pénzt,még maradna is.Kb200.000-250.000ft ot nem igaz hogy nem tud beosztani.ebbe beletartoziknaki nyugdíj+3fizetés,+amit mi adunk.
Ha valami ünnep(névnap,szülinap)van nálunk akkor totálra issza magát,persze ezt tagadja.Ösze-vissza esik,beszél ilyenkor. És még a bátyámat szidja ha 4.-5 havonta 1*hazajön és berugik.Ö meg 1hónapban többször is.Hétvégente mindíg.A párom azt szeretné ha végleg hozzá költöznénk,de én igazán szeretnék,a szüleivel nagyon jóban vagyok,nagyon szeretnek engem.Már sokszor az kívánom hogy bárcsak ne lenne.Nem ért meg semmit,soha nem voltunk jóban,mindíg utált.Csak az ikertesóm a kedvenc.Csak akkor vagyok jó ha pénz kell neki,az pedíg sürün van,5perc után már minden sz@r vagyok.Baj ha elmosogatok neki 10tányért,pohárt,baj ha leülök 5percre,minden baj neki.Állandan csak veszekszünk,de már nagyon nehezen bírom elviselni hogy már van 1-2szava a barátomra.Pedig ö nagyon rendes(ilyen pasit nehezen találni),már ö is nehezen viseli el anyámat,pedig már ö is alig tudja türtöztetni magát hogy ne olvasson be neki.Csak nem akarja hogy botrány legyen.Hitelt nem akarja a párom hogy felvegyünk.Félretett pénzünk van,de ez kevés egy kis házra.Itt falunk már lehet venni 1 milla alatt,de ez csak jövöre sikerül.Baj neki ha spórolók,de hát akkor miböl lenne a kis pénzünk,amiböl majd egy nagyobb dolgot tudunk venni a párommal közösen?Ne ért meg semmit!És még írhatnák egy csomot,de most mennem kell.
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!