Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen? Már megőrít a...

Miért ilyen? Már megőrít a viselkedésével.

Figyelt kérdés

Páromban már nem bízom annyira, mint a kapcsolatunk elején. Kiderült, hogy több nővel flörtölgetett mellettem, persze nem gondolta komolyan, amikor megunta a játszadozást lerázta őket. (Neten szórakozott)

Tudom, hogy nem csalt meg de ezt nehéz volt megbocsátanom neki és azóta sem bízom benne.

Ő pedig ahelyett, hogy bizonyítaná nekem, hogy megbízhatok benne, állandóan szórakozik velem. Azt mondja imádja ha ideges vagyok, jó nézni ahogy felhúzom magam.

Ilyeneket szokott mondani, hogy elmegy csajozni, vagy neki nem való kapcsolat, minden nap más nőt akar megdugni és még sorolhatnám...

Van, hogy úgy adja elő, hogy már a végén majdnem elhiszem hogy komolyan beszél. Van hogy 3X is rákérdezek, hogy ez most komoly?!? És ő játszik tovább.

Először kiakadok, aztán elszomorodom ő pedig ölelget, hogy még szebb vagyok ha ideges vagyok és hogy imád és csak viccel, én pedig csak lököm el magamtól.

Mintha provokálná a veszekedéseket, hogy utána babusgathasson vagy én nem tudom.

De miért jó ez neki? Számomra ez olyan gyerekes, biztonsága akarom érezni magam mellette, ő pedig csak szórakozik.

Mondtam neki, hogy mit szólna ha én mondanék neki ilyeneket, akkor csak nevetett egyet és azt mondta, ugyse hinné el. Tudja, hogy nem csalnám meg és kidobnám, ha más kellene.

(Ez így is van, mert én korrekt vagyok...bennem meg lehet bízni. Benne nem igazán)

Hogy tudnám erről a hülye szokásáról leszoktatni? Tudom, hogy neki se kellene más és amióta majdnem elveszített nem kockáztatná, hogy kidobom.

De ez a viselkedése megőrít.

Vagy én kezelem rosszul?

Mit gondoltok?

Én/23 Ő/28

2011. júl. 29. 18:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

Csak az első mondatot olvastam el.

Rúgd ki...

2011. júl. 29. 18:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy 28 éves tényleg elég gyerekesen viselkedik! Próbáld neki elmagyarázni, hogy ez neked egyáltalán nem vicces, hanem rosszul esik (bár láthatná rajtad). Az még csak hagyján, hogy azt mondja viccből, hogy elmegy csajozni, de az azért elég erős poén, hogy neki nem való párkapcsolat..üljetek le, és ezt beszéld meg vele, de ne duzzogj, mert akkor úgysem fog komolyan venni.
2011. júl. 29. 19:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Nagyon komolytalan. Egy normalis 28 eves ferfi nem igy viselkedik. Vagy valtoztat ezen az idiota viselkedesen vagy rugd ki. Ez nagyon megalazo lehet egy nonek. Tisztelet hianya.

Beszeld meg vele.

Remelem nem fogsz vele maradni, ha igy folytatja.

26L

2011. júl. 29. 19:01
 4/14 kixy93 ***** válasza:

Hát, ez elég rossz helyzet! :S

Te hogy érzed, szeret téged? Mert ha igen, akkor lehet, hogy tényleg csak hülyül, bár valami más módot is találhatna rá..Ha pedig te úgy érzed, hogy nem szeret, akkor itt elég komoly baj van, én biztos nem viselném el, hogyha így szórakoznának velem. :S Szerintem tedd azt, amit mondtál, te is mondj neki hasonlókat és ha ő is úgy reagál, ahogy te, akkor elmondod neki, hogy te pont ugyanezt érezted, amikor ő ezeket tette veled!Mindenképpen beszélgess róla többet erről, szerintem, ha továbbra sem változtat, én lelépnék..Ne legyél olyan, akivel bármit tehetnek, mert ő most ezt látja, hogy bármit tehet, akkor sem hagyod el őt.Ha a helyedben lennék, kicsit ráijesztenék..vegye már észre magát! :) Remélem adtam pár jó tanácsot..

2011. júl. 29. 19:05
 5/14 anonim ***** válasza:
szétaláz téged, és még sorolhatnám. szerintem legjobb lenne ha kidobnád, de persze te döntésed, de nem normális hogy 28 évesen így viselkedik..
2011. júl. 29. 19:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Azt még elfelejtettem írni, hogyha nem tudod vele ezt megbeszélni, akkor annyi, mert az ilyen viselkedés úgyis rámegy a kapcsolatotokra.
2011. júl. 29. 19:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Te meg viccelődj a szakítással.
2011. júl. 29. 19:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Engedd meg, hgy ne a pasidrol irjam a velemenyemet (o szot sem erdemel) hanem rolad es ezt vedd epito kritikanak.

Fiatal vagy es valoszinu nem tul tapasztalt.

Amikor igazan szereted onmagad es a legjobb baratod nem a partnered, hanem te sajat magadnak, akkor a szemelyiseged kiforrt egy olyan szintre, hogy tudod mi az ami kell neked es mi az ami nem. Tudod, hogy mit varsz el egy ferfitol es mi az amit veled nem tehet meg. Amikor kituzol akadalyokat magad ele es azokat atleped, akkor nagyot nossz a sajat szemedben. Amikor reggel belenezel a tukorbe es oszinten azt tudod mondani a tukorkepednek, hogy "fasza csaj vagy", akkor az onbizalmad egeszseges meretekre nott.

Akkor ersz el egy olyan pontra a kapcsolatban, hogy a ferfire akivel elsz ugy tekintesz mint egy partnerre, egy parra, aki az elet utjan melletted halad, kezenfogva, es nem elotted rohan teged a hajadnal rangatva maga utan.

Amikor tisztaban leszel az erzelmeiddel es a vagyaiddal akkor eljon az a pont ebben a kapcsolatban, hogy szot nelkul kiteszed a szuret ennek a lumpen elemnek, megcsak nem is kezdesz magyarazkodni.

Szerintem ne ot akard megvaltoztatni, hisz szabad ember, hadd csinaljon azt amit akar. A sajat ertekeidet, a sajat mercedet kezd el allitgatni es emelni es akkor ez a pasi szinte lemorzsolodik rolad es meg csak sajnalni sem fogod. VAGY lehet h beno a csavonak a feje lagya es latva a fejlodesedet osszekapja magat es igazi uriember lesz belole. (bar ketseges :)

2011. júl. 29. 19:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Különösen 19:20!
2011. júl. 29. 19:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mintha az én páromról beszélnél. Az enyém 29 éves, és ugyanezt csinálja.

Én is volt hogy felidegesítettem magam rajta, de inkább azon hogy vajon ezt most igy is gondolja, és ilyen formában adja elő? Nemtudtam hogy igazat mond-e vagy tényleg ilyen h*lye hogy nem veszi észre hogy ez nekem tényleg rosszul esik.

Én ezt hasonlóan viszonoztam. (lehet gyerekes, de valahogy csak le kell szoktatni a másikat az ilyen idétlen gyerekes viselkedésről, ha szeretjük a másikat)

Tehát, ha pl ő megkérdezte, hogy mit csináltam aznap, tök komolyan előadtam neki, hogy amikor a barátnőmmel beszélgettünk a teraszon, jött 3 pasi és kiabált nekünk hogy menjünk már le adjunk már nekik tüzet. Mi meg lementünk és adtunk, és eldumáltunk vagy fél órát.

Na hát érdekes módon ő sem vette viccesen a dolgot, hanem megharagudott, aztán ugyanúgy reagált mint én az ő marhaságaira! Én egy jó párszor hasonló sztorikat találtam ki, mindig bosszantottam, és leszokott erről a h*lye szokásáról! :) Én meg abbahagytam :)

Próbáld ki te is!

2011. júl. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!