Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit utálsz a férjedben/feleség...

Mit utálsz a férjedben/feleségedben?

Figyelt kérdés
Hátha rájövök mit nem kell tennem egy házasságban.
2011. júl. 29. 14:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem utálok benne semmit. Ha utálnám, nem vele lennék, és nem lenne közös gyerekünk.

Vannak dolgok, amikkel meg kell barátkozni az évek alatt. Senki sem tökéletes, sem ő, sem én. Ettől függetlenül a hibái is hozzá tartoznak, és én elfogadtam őket. Pont azért vagyok én a párja, mert míg ő inkább magában tartja a problémáit (értsd: duzzogó típus), addig én addig megyek, míg el nem mondja, mi a baja. Én ugyanis hosszú távon nem bírom, ha haragban vagyunk... :)

Ami mindkettőnknek nagy hibája: lusták vagyunk, és inkább jól érezzük magunkat (sétálunk a kölökkel, strandra megyünk, stb.), semmint takarítsunk, vagy éppen más "hasznosabb" dolgot csináljunk. Emiatt hedonistának tűnünk az ismerősök körében, és sajna nem is gyarapodunk úgy, ahogy kellene... (Ellenben jól érezzük magunkat.:))

2011. júl. 29. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
4%

Azt hogy nem szereti a focit a feleségem,én meg imádom.

Ha meccs van a tévében akkor folyton járkál a tévé előtt vagy beszél hozzám,én ilyenkor előveszem a szotyit és azért is teleszemetelem a szobát.Ő ettől kiborul és elmegy itthonról.Így élünk már 25 éve,egyébként jól megvagyunk.

2011. júl. 29. 14:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Azt kifejezetten utálom benne, hogy sokszor kötekszik velem, semmi nem jó, ahogy csinálom, ő mindenben okosabb, jobban tudja.

Ami "csak" zavar, az a lustasága és a morcossága.

2011. júl. 29. 14:43
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Hát jövök én, le lehet pontozni, de én elmondom, hogy mit utálok a férjemben:

- utálom, hogy trehány, a szobapapuccsal megy ki az utcára, után jön be a lakásba, hogy vastagon rászáradt sár van a cipőin és azzal slattyogja körbe a lakást

(persze a vége az, hogy én súrolom ki a cipőit:(

- utálom, hogy állandóan az evésen jár az esze, utálom, hogy nem tudja mi az elég és folyton zabál, utálom, hogy emiatt meghízott és nem érdekli

- utálom, hogy reggelente és este is és folyton köhög és krákog

- utálom, hogy mindig azt hiszi ő mindig mindenkinél jobban tud mindent és ha ellent mersz neki mondani akkor rögtön vérig sértődik

- utálom, hogy mindenen megsértődik és folyton magyarázkodni kell, hogy dehát én azt nem úgy értettem...

- utálom, hogy soha nem akar tudomást venni a problémákról és struccpolitikát folytat

Hát ennyi így egyszusszra, de jólesett kiírni magamból

2011. júl. 29. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:
7%
fújjj de utálatos faszik vannak:S a nők meg megalkuvók, pedig a nők is visszaszemétkedhetnének.
2011. júl. 29. 14:52
 16/17 Pendragon válasza:
Mitől lenne az jobb, ha vissza adná neki? Vannak olyan nők akik igénylik az ilyen bánás módot, még ha bántja is az önérzetüket. És h mit utálok azt nem mondom meg q:
2011. júl. 29. 15:02
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

Olyan nincs, hogy utálok benne valamit, az már szerintem rossz, mellesleg akkor nem lennék vele.

De vannak dolgai.

- ha én előttem zuhanyzik akkor képes kiengedni az összes meleg vizet (így én megyek elsőnek)

- képes egy hétig úgy inni egy pohárból, hogy nem mossa el, vagy nem öblíti ki

- nyáron túl sok jégkrémet eszik, aminek hatására jó pár kilót felszed

- a szennyesét képes a hálóban a fotelre dobni, ha rajta múlna ott lenne napokig

De ezek a dolgai csak eltörpülnek az 1001 jó tulajdonsága mellett, imádom.

2011. júl. 29. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!