Mit utálsz a férjedben/feleségedben?
Ha utálnék benne valamit,bár nem lennék vele...
25/L
Nem "utálok" benne semmit.
Egy rossz szokása van, hogy mikor iszik valamit, akkor viszi mindenhova magával a bögrét/poharat, leteszi ott ahol épp van, ha megint iszik, újat vesz elő és így tovább. Nap végére tele a lakás bögrékkel és poharakkal, a mosógéptől kezdve a TV tetejéig. De ha megkérem, összeszedi, nem lehet rá haragudni. :)
Azt hogy szanaszét hagyja a koszos cuccait, evés után kint hagy mindent a hűtőből, a tányérokat az asztalon hagyja. Ő utálja bennem, hogy állandóan pakolok utána, ahelyett, hogy hozzábújnék, és folyton szóvá teszem, hogy trehány! XD
De nem utálom. Ha egy házasságban felmerül az utálom-benned, akkor ott hiba van. A házasság a tisztelet és tolerancia, a szerelem, a szeretet, a közös élet, a közös gazdálkodás. hibái mindenkinek vannak, olyan is amin nem tud változtatni. Döntés kérdése, hogy elviseled-e ezeket, vagy lépsz.
Nem utálok benne semmit. Ha lenne olyan tulajdonsága, ami számomra utálatos, akkor nem mentem volna hozzá.
Bosszantó szokásai neki is vannak, csakúgy, mint nekem. Megtanultuk elviselni egymás szokásait. :)
Utálni semmit, de vannak "dolgai".
Pl.: mindent letesz a földre (náluk ez szokás), emiatt egyszer tönkretettem egy laptopot (ráléptem)!
Kipancsol (fürdeni nem tud :)), pedig 7. éve magyarázom neki.
Összeesküvés elméleteket gyárt (ezeken magamba mosolygok).
Nagyon visszahúzodó, ezért sokszor pl.: nem meri felhívni a pizzafutárt se... :)
DE! ezeregy jótulajdonsága van, így ezek eltörpülnek mellette!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!