Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit utálsz a férjedben/feleség...

Mit utálsz a férjedben/feleségedben?

Figyelt kérdés
Hátha rájövök mit nem kell tennem egy házasságban.
2011. júl. 29. 14:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Ha utálnék benne valamit,bár nem lennék vele...

25/L

2011. júl. 29. 14:12
 2/17 anonim ***** válasza:
99%

Nem "utálok" benne semmit.

Egy rossz szokása van, hogy mikor iszik valamit, akkor viszi mindenhova magával a bögrét/poharat, leteszi ott ahol épp van, ha megint iszik, újat vesz elő és így tovább. Nap végére tele a lakás bögrékkel és poharakkal, a mosógéptől kezdve a TV tetejéig. De ha megkérem, összeszedi, nem lehet rá haragudni. :)

3/17 anonim ***** válasza:
89%
bár= már :)
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Azt hogy szanaszét hagyja a koszos cuccait, evés után kint hagy mindent a hűtőből, a tányérokat az asztalon hagyja. Ő utálja bennem, hogy állandóan pakolok utána, ahelyett, hogy hozzábújnék, és folyton szóvá teszem, hogy trehány! XD

De nem utálom. Ha egy házasságban felmerül az utálom-benned, akkor ott hiba van. A házasság a tisztelet és tolerancia, a szerelem, a szeretet, a közös élet, a közös gazdálkodás. hibái mindenkinek vannak, olyan is amin nem tud változtatni. Döntés kérdése, hogy elviseled-e ezeket, vagy lépsz.

2011. júl. 29. 14:14
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
utálni semmit. Rossz a kifejezés. Vannak olyan tulajdonságai, amik néha zavarnak, de ha utálnám, nem mentem volna hozzá. :) Egyébként túlaggódós, ha a lányunkról van szó.
2011. júl. 29. 14:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem utálok benne semmit. Ha lenne olyan tulajdonsága, ami számomra utálatos, akkor nem mentem volna hozzá.

Bosszantó szokásai neki is vannak, csakúgy, mint nekem. Megtanultuk elviselni egymás szokásait. :)

2011. júl. 29. 14:18
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
utálni?? nem utálok benne semmit...az régen rossz lenne...
2011. júl. 29. 14:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Utálni semmit, de vannak "dolgai".

Pl.: mindent letesz a földre (náluk ez szokás), emiatt egyszer tönkretettem egy laptopot (ráléptem)!

Kipancsol (fürdeni nem tud :)), pedig 7. éve magyarázom neki.

Összeesküvés elméleteket gyárt (ezeken magamba mosolygok).

Nagyon visszahúzodó, ezért sokszor pl.: nem meri felhívni a pizzafutárt se... :)

DE! ezeregy jótulajdonsága van, így ezek eltörpülnek mellette!

2011. júl. 29. 14:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
* nálunk ez NEM szokás (a családban)
2011. júl. 29. 14:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Utálni nem utálok benne semmit. Vannak idegesítő dolgai, pl, hogy egy másodperc alatt el tud aludni ha lefekszik, nem szamít az se ha épp beszélek hozzá, filmek közben is sokszor elalszik, ülve, elnyalja a szövegeimet és egész nap mondogatja, ha valamit aranyosan mondok, mindig kéri, hogy ismételjem meg( egy idő után idegesítő, hogy minden második szavamat mondjam újra, mert szerinte édes). De ezek eltörpülnek a jó tulajdonságai mellett, imádom.
2011. júl. 29. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!