Kinek a férje jár el havonta minimum egyszer "bulizni" úgy, hogy van két gyereke is?
Uhh, ebben a kapcsolatban tényleg nem a buli a mumus. A férj egyszerűen torkig tele van a "család" gondolatával. Mivel az előzmények elég zűrösek, talán nem fura, hogy ő is ki van idegileg, de ettől nem jogos így viselkednie. A gyerek ugyanúgy az övé is, neki is kötelezettségei vannak. Ha megosztanátok a feladatokat, semmi gond nem lenne..
Két lehetőség van, ebből az egyik a válás. Lehet őt nem a körülmények tették ilyenné, hanem egyszerűen éretlen a felelősségvállaláshoz. A másik: lehet hogy némi lazítás után magához térne. Talán lepasszolhatnátok a gyerekeket 1-2 hétre nagyszülőkhöz, és pihenhetnétek, átbeszélhetnétek a problémákat, elvárásokat..
Bár tegnap 17:27-kor azt írtam, hogy nálunk nem probléma a kikapcsolódás és úgy gondolom, hogy egy jól működő kapcsolatba ennek bele kellene férnie, azért mégsem biztos, hogy jó megoldás rögtön elválni.
Megmondom, nekünk mi vált be: hetente 1 estét, havonta 1 hétvégét (de legalább egy napot!) és évente 1 hetet kettesben töltünk, gyerekek nélkül.
Üljetek le, beszéljétek meg, lehet ezen még javítani, de mindennek a kommunikáció az alapja.
4 gyerekes anyuka
Szia! Ezer éves a kérdés, de mi lett végül?
Sokat eljárt bulizni? Most rendben van a kapcsolatotok?
Most én vagyok nagyon hasonló helyzetben. Nagyon nehéz esetű 2 gyerekem van és a férjem előbb menne szerintem japán edénykészítő tanfolyamra is, minthogy itthob legyen. Ha a gyerekekre vigyázni kell nyafog... Teljesen ugyanazt csinálja, mint a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!