Kinek a férje jár el havonta minimum egyszer "bulizni" úgy, hogy van két gyereke is?
Még nem nőtt ki a bulizós korszakából?
Akkor tedd ki a szűrét, döntse el, hogy a család vagy a bulizás!
Szerintem kicsi gyerekek mellett is lehet szórakozni járni, de mindkét félnek! Együtt is, barátokkal is. Mindkettőtöknek jár a lazítás. Nem csak éjszakai ivászatra gondolok, hanem felnőtt programokra: gondolom te is jól éreznéd magad felnőtt társaságban beszélgetve, vásárolgatva, sétálgatva havi 1-2 alkalommal. Az nem fair, ha ő lelép, te pedig otthon maradsz egyedül a feladataiddal.. Jó dolog gyereket nevelni, de kell hogy az ember ki is kapcsolódjon mellette.
Amit írtál, hogy veled és a gyerekekkel nem is akar menni sehova, de munkatársakkal kéthetente eljárna, szerintem nekem is megfeküdné a gyomrom:(
Nálunk ez természetes. 4 (!) gyerek van.
Én holnap megyek a barátnőimmel este moziba, aztán vacsizunk és végül beülünk egy pubba vagy bárba. Előtte a gyerekeket ágyba dugjuk a párommal, ő meg őrzi majd őket éjszaka. :)
Szerintem ebben semmi rossz nincs, ő is elmegy, én is, sőt, együtt is szoktunk (ilyenkor megszervezzük a felügyeletet).
Sosem várnám el tőle, hogy itthon üljön, ha egyszer mehetnékje van. Én is elmegyek ha épp úgy adódik. Annyi, hogy mindig előre megbeszéljük, hogy úgy tervezzük az estét.
"A bökkenő, hogy tisztában van vele, hogy a két gyerek a két oldalamon alszik és a kicsi kizárólag cicin alszik el."
Igen, ez valóban nagy bökkenő. Csodálom hogy a férjed ilyen türelmes. A leírtak alapján elvesztette maga mellől a nőt, helyette kapott egy, a gyerekeit nevelő anyát.
Ezt nem ártana egyensúlyba hozni. Rengeteg házasság bukik ezen.
"A bökkenő, hogy tisztában van vele, hogy a két gyerek a két oldalamon alszik és a kicsi kizárólag cicin alszik el."
Millióan elhagynának ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!