Kinek a férje jár el havonta minimum egyszer "bulizni" úgy, hogy van két gyereke is?
Attól, hogy nem igényled, még meg tudnád érteni. Egyszerűen kell neki a kikapcsolódás, amikor csak felnőttek között van, amikor nem csak az apa-szerepben lehet, hanem kicsit kiléphet ebből. Szerintem ez egy jogos igény, lehet, hogy neked is tetszene, ha kipróbálnád.
Kár ezért megjegyzéseket tenni neki. Ha közös programokat szeretnél, te miért nem szervezel? És miért nem vonod bele a szervezésbe a férjed? De ettől még nem kéne korlátozni a saját kikapcsolódásában, sőt, szerintem neked is jót tenne ilyesmi, mert nekem úgy tűnik, hogy pont attól sokalltál be, hogy csak és kizárólag a gyerekek töltik ki a mindennapjaidat - amiben a férjed nem vesz részt -, és nem tudsz egy kicsit sem lazítani.
Jézusom.... csoda, hogy csak havi 1x akar elmenni.... szoktasd a gyerekeket külön, ez nem egészséges.
meg kell találni, megbezsélni az arányt: gyerekekkel is, kettesben is elmenni ÉS igen külön külön is, te is, meg ő is néha... havi egy abszolút nem sok.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:52
Te hol élsz, a múlt században?
Van gyermekem, de nem aludt soha velem egy ágyban.
Miért? Mert nem lett rászoktatva.
Önálló nő vagyok, nem csak anya, van magánszférám, és egy öntudatos, talpraesett gyermekem.
A kérdésre már korábban válaszoltam.
Remélem az olyan típusú nők mint a kérdező és te, nem fogtok csodálkozni, ha kiderül hogy a férjetek megcsal, vagy elhagy, mert nőre is szüksége van, nemcsak a gyermekei anyjára. Egy nőre mindig is jobban izgul egy férfi, mint egy fejőstehénre, már elnézést...l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!