Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a páromat,...

Hogy vegyem rá a páromat, hogy nélkülem is kikapcsolókodhat? (mert én nem akarok vele)

Figyelt kérdés

ugyanis rengeteget dolgozik és minden szabad idejét velem akarja tölteni; amit nagyra értékeltem míg be nem telt a pohár azzal, hogy nem tudok vele megjelenni, mert mindenhol kiszúr magának valakit akit bámul, aki érdekli és olyankor én mintha egy haverja lennék.

tehát sokat törtem magam azon, hogy kitaláljam milyen programok lehetnek, ahol nincs nő, de mivel egyet sem tudok, úgy döntöttem, nem akarok vele menni sem vásárolgatni, sem fagyizni, sem versenyeket bámulni, sem horgászni, sem strandolni, sem mozizni, sem ülni egy parkban, mert a felsorolt alkalmak mindegyikén volt arra példa, hogy lesi a mellettünk levő nőket, vagy volt, hogy szemezés után kipörgette a kocsit nagy vagányan, amikor mentünk haza, meg sorolhatnám, még egy hivatali ügyintézés során sem várt meg(10perc volt), mert életbevágó lett hirtelen beszaladnia egy mellettünk levő ruhaboltba az eladóhoz, stb stb stb

nem a szakításról akarok beszélgetni, hanem hogyan oldjam meg, hogy menjen nyaralni meg mindenhova nyugodt szívvel, de nekem ezek nem pihenések, csak eszem vele az ideget.

már beszéltem vele a kifogásaimról - elviccelte a dolgot - és várja mikor megyünk el ide-oda.

2011. júl. 27. 19:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
akkor legalább lenne okom szakítani.Na itt apont
2011. aug. 1. 13:53
 22/27 depp81 ***** válasza:
Ez ám a f.sza párkapcsolat! Sehova nem mentek együtt! Ez a kapcsolat tele van izgalommal :D Ha jót akarsz magadnak, dobd ki és keress egy normális férfit...
2011. aug. 1. 15:25
 23/27 A kérdező kommentje:

volt, amikor szakítani akartam, majdnem elsírta magát.

tehát szeret.

csak mindenhol benne van a "jé egy nő" reflex :(

de tényleg elgondolkodtató, hogy sehol nem érzem magam jól vele...

2011. aug. 1. 16:38
 24/27 anonim ***** válasza:
Biztos pont vagy neki,akit lábtőrlőnek használ.
2011. aug. 1. 20:35
 25/27 anonim ***** válasza:

Engem nem zavart sosem az ilyesmi bár nálunk általában fordítva van (mármint a nők kezdik a flörtölést nem a párom) szerencsére én ettől jó kedvű leszek nem ideges.

Beszélj vele, valahogy értesd meg vele, hogy ez tényleg zavar téged, ez nehéz lesz mert ha ő tényleg ilyen amilyennek írtad nem fogja érteni mi bajod, de akkor is csak ezt tudod tenni,mert veled szeretne mászkálni nem egyedül.

2011. aug. 1. 20:50
 26/27 anonim ***** válasza:

"volt, amikor szakítani akartam, majdnem elsírta magát.

tehát szeret."

Jaj kedves KÉrdező, ne legyél már ennyire NAIV!!!! Onnan tudhatod, hogy a pasid szeret, hogy odafigyel Rád, fontos neki, hogy jól érezd magad, segít, ha szükséged van rá, kedveskedik, ölelget, puszilgat - összességében érezteti, hogy fontos vagy neki!

Az hogy mit mond, meg mit szerencsétlenkedik össze (elsírja magát... hagyjál már!!! Amikor megbánt, miért nem akkor sír?!) nem számít! A VISELKEDÉS számít, mert az határozza meg a kapcsolatot. (egyik előző, 30/N)

2011. aug. 2. 01:27
 27/27 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

jeleztem felé, hogy más nők társaságában engem levegőnek néz

vagy más nő felé soha nem azt mutatja, hogy ő le van ejtve, mert én vagyok a lényeg

és amikor próbál úgy tenni, hogy ne vegyem észre - akkor is simán látszik és mindent összevetve, várom, hogy ez hova fogja kiforrni magát

2011. aug. 2. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!