Hogy vegyem rá a páromat, hogy nélkülem is kikapcsolókodhat? (mert én nem akarok vele)
ugyanis rengeteget dolgozik és minden szabad idejét velem akarja tölteni; amit nagyra értékeltem míg be nem telt a pohár azzal, hogy nem tudok vele megjelenni, mert mindenhol kiszúr magának valakit akit bámul, aki érdekli és olyankor én mintha egy haverja lennék.
tehát sokat törtem magam azon, hogy kitaláljam milyen programok lehetnek, ahol nincs nő, de mivel egyet sem tudok, úgy döntöttem, nem akarok vele menni sem vásárolgatni, sem fagyizni, sem versenyeket bámulni, sem horgászni, sem strandolni, sem mozizni, sem ülni egy parkban, mert a felsorolt alkalmak mindegyikén volt arra példa, hogy lesi a mellettünk levő nőket, vagy volt, hogy szemezés után kipörgette a kocsit nagy vagányan, amikor mentünk haza, meg sorolhatnám, még egy hivatali ügyintézés során sem várt meg(10perc volt), mert életbevágó lett hirtelen beszaladnia egy mellettünk levő ruhaboltba az eladóhoz, stb stb stb
nem a szakításról akarok beszélgetni, hanem hogyan oldjam meg, hogy menjen nyaralni meg mindenhova nyugodt szívvel, de nekem ezek nem pihenések, csak eszem vele az ideget.
már beszéltem vele a kifogásaimról - elviccelte a dolgot - és várja mikor megyünk el ide-oda.
"miből gondolod h csak néz?? "
mert tudja, ha nem csak nézne, akkor repülne
tudja hol vannak a határok és mindig pattanásig feszíti
én vagyok neki a biztos pont, velem akar élni, én vagyok a mindene, de kisebbségi komlexusa van és azt hiszem ezért szükséges neki más nők visszajelzése, nem azért, mert mást akarna, mert velem elégedett, mert biztos pont vagyok neki
jaj de tetszenek ezek a hogyan mentsük a pasit, hogy mégse legyen megalázó amit csinál elméletek :) Bocs, de tök jót szórakozom rajta, hogy szegénynek kisebbségi komplexusa van és azért flörtölget más nőkkel a szemed láttára és vesz téged sz.arba se :) Ne haragudj, ott hagy az hivatalba mert neki életbevágóan fontos huncutkodhatnékja van a ruhaboltos csajjal :) ez volt a csúcs :) hát igen, szegény, különben biztos pocsékul érezné magát, ha ne nem kapna visszajelzéseket :)
Erről eszembe jut az a pasi, aki a nője szeme láttára szedett fel. pár éve történt, amikor még jártam szórakozóhelyekre. Ez az Old Mansben történt. Szóval, odajött hozzám egy nagyon helyes pasas, és elmondta a "számod a régi?" című csajozós szöveget :) viccelődtünk kicsit aztán elkérte a számomat, de mondta hogy most nem ér rá, mert itt van a barátnője is.. hát mondom akkor mit akarsz tőlem? hát megtetszettem neki, és a barátnőjének úgyse fogja mondani meg különben is összevesztek. Párszor találkoztam vele, nagyon jó volt, aztán annyi :) Szóval, gondolom a nője is úgy volt vele, hogy szegény biztos rosszul érezné magát visszajelzések nélkül :) nagyon jó :)
Drága kérdező, egy jó tanács. Olyan férfivel kell együtt lenni, tartós komoly kapcsolatban lenni, akivel minden helyzetben jól tudod magad érezni. Ha nem tudsz vele elmenni szinte sehova, mert felidegesít, akkor tartsd meg szeretőnek, d.ugjál vele, mert gondolom azért vagy vele elsősorban, mert az jó, meg az ábrándkép hogy ő szeret téged (amit nem minősítenék) de mást nem tudsz vele csinálni. Kivétel, ha eltart és ezért vagy vele, viszont akkor meg mindent le kell nyelni.
Hogy hogy vegyed rá? úgy hogy megmondod hogy ma csinálj valamit nélkülem, meg holnap is meg egész héten mert én nem érek rá :) akkor vagy elmegy valahova és becsajozik, vagy nem. :)
32/N
"nem tudok vele megjelenni, mert mindenhol kiszúr magának valakit akit bámul, aki érdekli és olyankor én mintha egy haverja lennék."
Hát én ezt kivágnám,mint macskát sz.arni.... És Te meg beveszed ezt a "jaj szegény kisebbségi komplexusos kisfiú vagyok"-dumáját???? Az én párom se teng túl az önbizalomtól, DE tudod mi neki a pozitív visszajelzés? (amivel tökéletesen meg van elégedve) ÉN - és nem más nők.... Hány éves vagy, be ne vedd már ezt a szánalmas, gusztustalan dumát!!!! Úgy viselkedik Veled, mintha a haverja lennél? Ne azon agyalj, hogy hogy küldd el egyedül szórakozni, hanem dobd ki! Ha ilyen bunkóság kitelik tőle, megváltozni úgyse fog.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!