Miért esik ennyire rosszul hogy a párom elment nélkülem a Soundra? Nem tudtam volna menni, mégis annyira rossz kinéznem az ablakon hogy 40fok van, ő meg ott pancsol és bulizik nélkülem.
Érthető, hogy rosszul esik, hiszen nyilván te is szívesen mentél volna, főleg gondolom vele együtt, így persze, hogy nem esik jól, hogy te itt vagy, ő meg ott.
De azért alapvetően ha megbízol benne, akkor tedd túl magad ezen, hiszen gondolom te akkor sem tudtál volna menni, ha ő is otthon marad.
Nekem is rosszul esne...
Bár mi soha ne megyünk egymás nélkül nagyobb rendezvényekre.
Remélem megbízható a párod, bár elég negatív kép alakult ki bennem párodról az írásaid alapján...
Nem mindegy miért nem tudtál menni!
Én pl. most terhes vagyok és az orvos nem ajánlotta strandot. A párom és barátai elmentek a strandra. Nagyon-nagyon szeretnék menni, de azért,hogy üljek a füvön nem fogok! Eszembe nem jutott volna,hogy azért mert én nem tudok menni, ő se menjen! Azért mert terhes vagyok, nehogy már ő is otthon üljön. Ha beteg lennék, akkor biztos nem menne el. Én meg majd max. az otthon kis medencében bálnáskodom!
Vagy pl. nekem saját vállalkozásom van, nyáron nem tudok szabira menni, mert rendbe kell tennem mindent, mire átadom az üzletet, amikor elmegyek szülési szabira. Ezzel szemben ő 3 hétig szabin lesz. Most kérjem meg,hogy ne menjen szabira,mert nekem sincs?
Hát arról nem tehet, hogy csóróbb vagy, azt meg nem várhatod el, hogy fizesse neked is, vagy otthon üljön és fogja a kezed, aztán lessétek egymást a dögmeleg lakásban.
Ne legyél ennyire élhetetlen, az ilyen csajokat szokták megcsalni, meg dobni, mert marha irritáló, mikor a fejedre van nőve valaki. Örülj, van egy szabad hétvégéd, menj a csajokkal strandra meg bulizni. Attól, hogy otthon punnyadsz és rinyálsz, nem lesz jobb, ugye?
A bizalom meg fontos egy kapcsolatban. Ha meg megcsal, még mindig ráérsz problémázni a dolgon.
Addig meg próbálj jól szórakozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!