Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért esik ennyire rosszul...

Miért esik ennyire rosszul hogy a párom elment nélkülem a Soundra? Nem tudtam volna menni, mégis annyira rossz kinéznem az ablakon hogy 40fok van, ő meg ott pancsol és bulizik nélkülem.

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Érthető, hogy rosszul esik, hiszen nyilván te is szívesen mentél volna, főleg gondolom vele együtt, így persze, hogy nem esik jól, hogy te itt vagy, ő meg ott.

De azért alapvetően ha megbízol benne, akkor tedd túl magad ezen, hiszen gondolom te akkor sem tudtál volna menni, ha ő is otthon marad.

2011. júl. 9. 09:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Annyira rossz hogy ilyeneket él át nélkülem...ráadásul a haverja folyamatosan biztatja csajozásra...meg nem is nagyon kommunikálunk :/
2011. júl. 9. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rosszul esne az biztos. Amugy miért nem tudtál menni?
2011. júl. 9. 09:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rosszul esne...

Bár mi soha ne megyünk egymás nélkül nagyobb rendezvényekre.

Remélem megbízható a párod, bár elég negatív kép alakult ki bennem párodról az írásaid alapján...

2011. júl. 9. 09:40
 5/10 anonim válasza:
75%
Szerintem, mondd meg neki nyugodtan, hogy neked mennyire rosszul esik, ha nélküled megy el szórakozni, bulizni. Mert, ha tisztában van ezzel a dologgal, és jó fej, akkor talán legközelebb másként cselekszik.Ha meg önző, akkor ennek ellenére is otthon fog hagyni. Gondolom, kicsit féltékeny is vagy, mert egyébként nem hoztad volna fel a csajozós témát! Egyébként nincs abban semmi rossz, ha néha elmentek külön is szórakozni, te a barátnőiddel, párod pedig a haverjaival. De ahhoz, hogy ez működjön tényleg feltétlen bizalom kell mindkettőtök részéről. Persze a külön bulizásba még belefér egy kis flörtölés is. De a határt meg kell húzni valahol.
2011. júl. 9. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy miért nem tudtál menni!

Én pl. most terhes vagyok és az orvos nem ajánlotta strandot. A párom és barátai elmentek a strandra. Nagyon-nagyon szeretnék menni, de azért,hogy üljek a füvön nem fogok! Eszembe nem jutott volna,hogy azért mert én nem tudok menni, ő se menjen! Azért mert terhes vagyok, nehogy már ő is otthon üljön. Ha beteg lennék, akkor biztos nem menne el. Én meg majd max. az otthon kis medencében bálnáskodom!

Vagy pl. nekem saját vállalkozásom van, nyáron nem tudok szabira menni, mert rendbe kell tennem mindent, mire átadom az üzletet, amikor elmegyek szülési szabira. Ezzel szemben ő 3 hétig szabin lesz. Most kérjem meg,hogy ne menjen szabira,mert nekem sincs?

2011. júl. 9. 10:13
 7/10 A kérdező kommentje:
előző nap döntötte el hogy ő megy és vett egy vip jegyet...na hát nekem erre kb 3hónap gyűjtögetés után telne kb...rossz érzés hogy nélkülem él át ilyen dolgokat...
2011. júl. 9. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
18%

Hát arról nem tehet, hogy csóróbb vagy, azt meg nem várhatod el, hogy fizesse neked is, vagy otthon üljön és fogja a kezed, aztán lessétek egymást a dögmeleg lakásban.

Ne legyél ennyire élhetetlen, az ilyen csajokat szokták megcsalni, meg dobni, mert marha irritáló, mikor a fejedre van nőve valaki. Örülj, van egy szabad hétvégéd, menj a csajokkal strandra meg bulizni. Attól, hogy otthon punnyadsz és rinyálsz, nem lesz jobb, ugye?

A bizalom meg fontos egy kapcsolatban. Ha meg megcsal, még mindig ráérsz problémázni a dolgon.

Addig meg próbálj jól szórakozni. :D

2011. júl. 9. 15:04
 9/10 anonim válasza:
100%
Szerintem az, hogy egy pár együtt elmegy egy buliba, még nem azt jelenti, hogy a csaj a pasi fejére van nőve. Valamint, ha egy komoly kapcsolatról van szó, igenis, hogy egy úriember pasi, ha teheti, kifizeti a barátnője jegyét is. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindent a pasi fizessen. Például, én nem is engedem meg a pasimnak, hogy mindent ő fizessen. De ez személyfüggő, persze vannak olyan lányok is, akik ezt elvárják.
2011. júl. 9. 15:58
 10/10 A kérdező kommentje:
neeeem,nem engedtem volna hogy vagy 60ezret kicsengessen...csakhogy előző nap kitalálta hogy megy,esélyem se volt hogy mehessek,és még lelkiismeretfurdalást is keltett.olyan rossz belegondolni hogy bulizik reggelig,majd strand és fúdejó
2011. júl. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!