Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitöltöttem ma délelőtt egy...

Kitöltöttem ma délelőtt egy személyiség tesztet és azóta zaklatlank, mit tegyek?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a tesztet töltöttem ki, nem adtam meg semmi adatot csak a nevem, a nemem és a telefon számomat, mégis tudja hogy debreceni vagyok!! Azt mondta addig fog keresni amig nem tudok elmenni a teszt eredményeiért.. Nem értem akkorse, nem tudják elküldeni e-mailben?

2011. júl. 25. 18:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Ps: "nagyon kedvesen elbeszélgettünk", és megmondták, hogy mi a baj...

Ők nem mondanak meg semmit, hogy mi a baj, mert fogalmuk sincsen arról, hogy mi a bajok valódi gyökere, és hogyan kell kezelni egy embert. Még a skizofrének esetében is gyógyszerellenesek! A teszt semmire nem jó, csak arra, hogy behálózza az embereket, manipulálja, agymossa és a nyáj birka tagjává tegye.

Akit az általuk kitapogatott gyenge pontok, komplexusok, mély lelki problémák alapján egyszer nagyon behálóztak, annak nagyon nehéz onnan lepattanni.

Ha valódi problémád van, inkább egy szakembert keress meg!

2011. júl. 25. 20:47
 32/34 anonim válasza:
28%
Nos, aki ennyire meg van győződve a Scientológia rossz mivoltáról, tudtok olyan saját rossz tapasztalatot mondani amit tényleg átéltetek?
2014. márc. 18. 21:57
 33/34 anonim ***** válasza:
Az bőven elég, hogy tapadnak az emberre, mint a pióca, és 0-24-be zaklatják, nem gondolod?
2014. márc. 18. 22:40
 34/34 anonim válasza:
Ha esetleg azóta még anyukád nem mondta volna, akkor tudd, a "nem adtam meg semmi adatot" alatt a következőt értjük: az ilyenek annyit tudhatnak rólad, hogy debreceni vagy. A TÖBBIT NEM!
2014. szept. 23. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!