Kitöltöttem ma délelőtt egy személyiség tesztet és azóta zaklatlank, mit tegyek?
Ezt a tesztet töltöttem ki, nem adtam meg semmi adatot csak a nevem, a nemem és a telefon számomat, mégis tudja hogy debreceni vagyok!! Azt mondta addig fog keresni amig nem tudok elmenni a teszt eredményeiért.. Nem értem akkorse, nem tudják elküldeni e-mailben?
Ps: "nagyon kedvesen elbeszélgettünk", és megmondták, hogy mi a baj...
Ők nem mondanak meg semmit, hogy mi a baj, mert fogalmuk sincsen arról, hogy mi a bajok valódi gyökere, és hogyan kell kezelni egy embert. Még a skizofrének esetében is gyógyszerellenesek! A teszt semmire nem jó, csak arra, hogy behálózza az embereket, manipulálja, agymossa és a nyáj birka tagjává tegye.
Akit az általuk kitapogatott gyenge pontok, komplexusok, mély lelki problémák alapján egyszer nagyon behálóztak, annak nagyon nehéz onnan lepattanni.
Ha valódi problémád van, inkább egy szakembert keress meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!