Kitöltöttem ma délelőtt egy személyiség tesztet és azóta zaklatlank, mit tegyek?
Ezt a tesztet töltöttem ki, nem adtam meg semmi adatot csak a nevem, a nemem és a telefon számomat, mégis tudja hogy debreceni vagyok!! Azt mondta addig fog keresni amig nem tudok elmenni a teszt eredményeiért.. Nem értem akkorse, nem tudják elküldeni e-mailben?
El ne menj!!!
Mondd meg, hogy hagyjon békén.
Ne vedd fel a telefont ismeretlennek, ha számmal hívd tiltsd le. Vagy ha mindig másikról, akkor mikor bemutatkozik nyomd rá.
Ha ebből sem ért, akkor nagyon csúnyán küldd el anyukájába.
Lehet, hogy neveletlennek tart, de tuti békén hagy.:):)
Általában a szcientológus tesztek ilyenek. megadod az adataidat, aztán meg azzal szédítenek, hogy menj el, ismerkedjetek meg személyesen, hogy odaadják az eredményt. Ha ők azok, be szeretnének hálózni. Valószínű, jó ideig hívogatni fog.
Nehogy már te hívd őt vissza. Legközelebb, ha hív nagyon nyomatékosan le kell szögezni, hogy nem vagy kíváncsi az eredményre és mellőzze a hívásait, különben feljelented.
Most néztem a linket. Ezek bizony a szcientológusok.
Íme az angol oldal, itt világosan látszik: [link]
Na, megnéztem. Amint a címet olvastam, már tudtam, hogy a Szcientológiai Egyház tesztjéről van szó! Áááááááááá! Velem anno állásinterjún töltettek ki ilyet. Nem mentem el a második fordulóra...
Ne foglalkozz vele, nyomd ki a telefont, "menekülj"! Ezek képesek a végletekig elmenni, csak hogy behálózzanak. Elárulom, hogy az ilyen tesztek arra "valók", hogy segítségével "megállapítsák",, hogy mit kell a személyiségeden "fejleszteni". Kamu az egész, szektatagokat akarnak íly módon verbuválni.
Mindenki jegyezze meg, hogy Oxfordi tesztet soha, semmilyen körülmények között nem töltünk ki, ám ha mégis, akkor nem adunk meg hozzá semmilyen adatot; max. röhögünk a teszt kitöltése közben. Persze aki szimpatizál a Xenu-fanokkal, azokra ez nem vonatkozik. Sokat olvastam a témáról, tudom, miről beszélek.
19:17-es vagyok.
Látom, már többen rávilágítottak, hogy itt bizony a szcientológusokról van szó. El nem menj! Vagy agymosott szektatag akarsz lenni?
"nem adtam meg semmi adatot csak a nevem, a nemem és a telefon számomat, mégis tudja hogy debreceni vagyok!! "
gratulésön
Már kezdem támogatni, hogy általánosban legyen olyan óra, amikor internetezni tanítják a gyerekeket...
Nem kell mindenben megbízni. Ha tudják a telószámod, akkor könnyedén kinyomozható, hogy hol laksz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!