Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitöltöttem ma délelőtt egy...

Kitöltöttem ma délelőtt egy személyiség tesztet és azóta zaklatlank, mit tegyek?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a tesztet töltöttem ki, nem adtam meg semmi adatot csak a nevem, a nemem és a telefon számomat, mégis tudja hogy debreceni vagyok!! Azt mondta addig fog keresni amig nem tudok elmenni a teszt eredményeiért.. Nem értem akkorse, nem tudják elküldeni e-mailben?

2011. júl. 25. 18:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már én is kitöltöttem egyszer, de akkor kicsit más volt a honlap, és alul írták hogy telefonon jelzik ha megvan az eredmény és lehet menni érte, mert nem egy hosszú tájékoztatót kapsz hogy mi "bajod" van hanem egy papírt egy rajzocskával amin jelölve van hogy mi az ami normális mi az amin segíteni kell. Mondjuk nem tudom, mikor hívtak fenyegettek hogy ha nem mész el érte akkor hajjaj vagy mi? Ha megint hív és nem akarsz elmenni az eredményért mond neki hogy azt hitted emailban kapod úgyhogy köszönöd szépen de nem kéred.
2011. júl. 25. 19:22
 22/34 anonim ***** válasza:
69%
mikor mentek? majd mesélj hogy mi volt. :)
2011. júl. 25. 19:23
 23/34 A kérdező kommentje:
Felhívtam megint és megmondtam, hogy köszönöm szépen a lehetőséget de tárgytalan. Kérdeztem, hogy mi ebben nekik az üzlet? - Árulnak könyveket, és vannak fizetős külön tanácsadásaik is és ennyi aki vesz az vesz aki nem az, nem. Egyébként nagyon kedves volt az ügyintőző hölgy :) majd ha magányos vagyok felhívom, mert jól elbeszélgettünk 7 percen át, egyenlegem 50 forint alatt :D
2011. júl. 25. 19:26
 24/34 anonim ***** válasza:
71%
kérdező te életképtelen leszel.
2011. júl. 25. 19:27
 25/34 anonim ***** válasza:
70%

soha többé ne hívd fel!

a saját érdekedben mondom

a szcientológia egy pénzlehúzó szekta, én nem értem, hogy miért nincsenek még betiltva.

2011. júl. 25. 19:28
 26/34 anonim ***** válasza:
50%
Csak akkor pénzlehúzó ha hagyod magad...mikor én elmentem az eredményért egy fél órát olyan jól elbeszélgettem a nővel...és rá is jöttem magamról pár dologra. Utána ajánlotta hogy van ilyen 6 vagy hány hetes "suli" szerűség ahol segíthetnek a tanulásban illetve hogy jobban menjen. Adtak elérhetőséget meg minden hogy ha érdekel szóljak. Semmit nem erőltettek rám, utána szépen mentem és nem zaklatnak...
2011. júl. 25. 19:30
 27/34 anonim ***** válasza:
61%
inkább egy jól müködő pénzlehúzó vállalat, akik rájöttek hogy lehet pénzt kicsalni a bocsánat de igen buta emberekből legálisan. az alkalmazottak nem hisznek benne, nekik csak a pénz kell, amugy meg profi marketingosok.
2011. júl. 25. 19:31
 28/34 anonim ***** válasza:
89%
Ez a szcientológiai egyház tesztje. Neten és személyesen is elkapják az embereket, persze úgy, hogy valami hasznos dolognak álcázzák magukat.. pl stressz-szint mérés meg hasonlók. Aztán kihozzák, hogy neked micsoda lelki bajaid vannak, és mennyire jót tenne, ha megvennéd az önsegítő könyveiket vagy eljárnál előadásokra. A behálózás így kezdődik.. Azért nem küldenek semmit e-mailben, mert akkor nem tudnának személyesen győzködni arról, hogy szükséged van rájuk. Undorító pénzsóvár népbutító szekta.. Ne kerülj velük kapcsolatba!
2011. júl. 25. 19:51
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Interneten nem adunk meg telefonszámot,anyám is megadta,na hónapokig szivták a pénzét a kártyájáról,amig lenem húztam a simet a vécén.

És igaza van annak aki a suliban oktatná a etezést a helyes és biztonságos netezést,az interneten rahedli sok csaló és pedofil,kretén,stb figyeli a birkákat.

Másodállásban informatikus vagyok,tudom miről beszélek.

Soha semmi adatot nem adjunk meg neten,de sok birka még a házszámát stb.jét is leírja a f*szbukra,és utána sír a szájuk,gondolkodni kéne.

2011. júl. 25. 19:53
 30/34 anonim ***** válasza:
88%

Azonnal tedd őket a listába a telefonodban és tiltsd le!

ha tovább zalkatnak, cserélj számot!

Ez a teszt a Scientológiai Egyház tesztje; én is a hálójukba akadtam annak idején, még a legelején, és évekig bombáztak levelekkel, akkor is, amíkor már rég elköltöztem a korábbi helyről) nem szabad velük további kapcsolatban maradni!

Ha továbbra is zaklatnak, miután a nekik megadott adataidat letiltottad, akkor jelentsd fel őlet a rendőrségen, mert egyrészt zaklatnak, másrészt pedig visszaélnek az adataiddal (ha olyanhoz jutottak hozzá a FB-ról vagy az IW-ről, amit te nem adtál meg).

Nem olvastad el az apró betűs részt a teszt legalján, ugye? :)(Fővárosi Dienetika Központ, azaz a Sc. egyház.)

Ha személyiségteszteket szeretnél kitölteni, akkor ajánlom neked, hogy könyv formájában kapható a Bánki-Flamm Agyteszt c. kétrészes könyvecskéje, azóta talán már megjelent újra is, egy könyvben. A neten is vannak jó tesztek, ha IQ tesztet szeretnél, akkor érdemes a MAWI-t csináltatni, pszichológussal. Az a hivatalos, mindenütt ahhoz mérnek.

A Scientológiai Egyház ezzel a "személyiségmérő" teszttel CSERKÉSZI be az áldozatait! Azonnal szakíts meg velük minden kapcsolatot. A teszt ingyenes, ha már fizetni kell érte, akkor fizess, és felejsd el őket. Ha a lakcímedre bármiféle levél érkezik tőlük, azt add a postásnak, hogy adja vissza "a címzett ismeretlen" címmel, vagy vidd vissza a postára és olvastalanul küldd vissza egy borítákban, és semmiféle komment ne legyen tőled!

Nagyon veszélyes társaság, nagyon tapadnak, lételemük a manipuláció, a legjobb őket elfelejteni és lerúgni, jó messzire.

2011. júl. 25. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!