Kitöltöttem ma délelőtt egy személyiség tesztet és azóta zaklatlank, mit tegyek?
Ezt a tesztet töltöttem ki, nem adtam meg semmi adatot csak a nevem, a nemem és a telefon számomat, mégis tudja hogy debreceni vagyok!! Azt mondta addig fog keresni amig nem tudok elmenni a teszt eredményeiért.. Nem értem akkorse, nem tudják elküldeni e-mailben?
soha többé ne hívd fel!
a saját érdekedben mondom
a szcientológia egy pénzlehúzó szekta, én nem értem, hogy miért nincsenek még betiltva.
Interneten nem adunk meg telefonszámot,anyám is megadta,na hónapokig szivták a pénzét a kártyájáról,amig lenem húztam a simet a vécén.
És igaza van annak aki a suliban oktatná a etezést a helyes és biztonságos netezést,az interneten rahedli sok csaló és pedofil,kretén,stb figyeli a birkákat.
Másodállásban informatikus vagyok,tudom miről beszélek.
Soha semmi adatot nem adjunk meg neten,de sok birka még a házszámát stb.jét is leírja a f*szbukra,és utána sír a szájuk,gondolkodni kéne.
Azonnal tedd őket a listába a telefonodban és tiltsd le!
ha tovább zalkatnak, cserélj számot!
Ez a teszt a Scientológiai Egyház tesztje; én is a hálójukba akadtam annak idején, még a legelején, és évekig bombáztak levelekkel, akkor is, amíkor már rég elköltöztem a korábbi helyről) nem szabad velük további kapcsolatban maradni!
Ha továbbra is zaklatnak, miután a nekik megadott adataidat letiltottad, akkor jelentsd fel őlet a rendőrségen, mert egyrészt zaklatnak, másrészt pedig visszaélnek az adataiddal (ha olyanhoz jutottak hozzá a FB-ról vagy az IW-ről, amit te nem adtál meg).
Nem olvastad el az apró betűs részt a teszt legalján, ugye? :)(Fővárosi Dienetika Központ, azaz a Sc. egyház.)
Ha személyiségteszteket szeretnél kitölteni, akkor ajánlom neked, hogy könyv formájában kapható a Bánki-Flamm Agyteszt c. kétrészes könyvecskéje, azóta talán már megjelent újra is, egy könyvben. A neten is vannak jó tesztek, ha IQ tesztet szeretnél, akkor érdemes a MAWI-t csináltatni, pszichológussal. Az a hivatalos, mindenütt ahhoz mérnek.
A Scientológiai Egyház ezzel a "személyiségmérő" teszttel CSERKÉSZI be az áldozatait! Azonnal szakíts meg velük minden kapcsolatot. A teszt ingyenes, ha már fizetni kell érte, akkor fizess, és felejsd el őket. Ha a lakcímedre bármiféle levél érkezik tőlük, azt add a postásnak, hogy adja vissza "a címzett ismeretlen" címmel, vagy vidd vissza a postára és olvastalanul küldd vissza egy borítákban, és semmiféle komment ne legyen tőled!
Nagyon veszélyes társaság, nagyon tapadnak, lételemük a manipuláció, a legjobb őket elfelejteni és lerúgni, jó messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!