Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szólunk egymáshoz, nem is...

Nem szólunk egymáshoz, nem is nézünk egymásra Hogy tudok ebből győztesen kijönni?

Figyelt kérdés

Párommal 4,5 éve vagyunk együtt. Tagnap este alvás előtt összeveszett velem. Hogy én milyen gonosz vagyok. ezt Kb 10* elmondta. (Sajnos tudja, hogy ezzel mennyire tud bántani engem.) Ez volt az utolsó kontaktunk. Ma nem szólunk egymáshoz és nem is nézünk egymásra. Csináltam neki reggelit, rá se nézett. Csináltam ebédet az is kint van még az asztalon estére már teljes lett a napi menüje egy vacsorával. (Mikor itt kajáltam mellette a vacsimat eléggé zavarta.) Valahogy nekem kéne győztesen kijönni a csend csatából. Érzem, hogy nem bírom sokáig. Délelőtt sokat sírtam, de ez nem hatotta meg soha.

6. hetes terhes vagyok! Csajok segítsetek muszáj kibírnom, hogy ne hódoljak be neki... Hogy nyerjem meg a tiszteletét?

Ez az első ilyen "vitánk", szeretném csírájában elfojtani, hogy soha többé ne legyen ilyen.

(A számítógépének beszélget, délelőtt egy útjába került dobozt szidott, utána meg a hűtővel veszett össze. Csak 1-1 csúnya szót nyöszörög fel ilyenkor. Én tartom a síri csendet)

1.kérdés: holnap reggel csináljak neki reggelit?

2.kérdés: az asztalon lévő kajákat meddig hagyjam kint?

3.kérdés: hogy nyerjek? (valahogy az okos enged elvre nem füllik a fogam, úgy kéne, hogy Ő kérjen bocsánatot (legalább most az egyszer, terhesen lehessek én a fontosabb))

2011. júl. 24. 18:12
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

remélem nem esel abba a hibába hogy olyan sokáig húzod hogy már eltelik 2-3nap és már azt sem tudjátok ki miért haragszik a másikra.

ez olyan piti dolog hogy na.

be kellett volna feküdnöd neked is pottert nézni és kész.

nincs olyan hogy enyém-tied mármint az ágy.a gyerek az közös és ott is együtt kell majd dönteni marha sok mindenben.

remélem ma már minden ok lesz.

2011. júl. 25. 07:31
 42/46 A kérdező kommentje:

Megnéztem én is a Pottert, de tojt rám. Ma reggel tiszta ideges volt. Sehogy se jó ez. Engem is az idegesít leginkább, hogy semmiségen akadt ki. Mi lesz ha tényleg igazi problémáink lesznek? Voltak is, eddig mindent gyönyörűen megoldottunk. Nekem már remeg a kezem és a szívem is. Tegnap délelőtt erős görcseim voltak, amik délutánra elmúltak. Remélem megvan még a baba. Az a gond, hogy még dokihoz is korai elmenni, leghamarabb a 6 betöltött hét után szoktak uh-t meg vizsgálatokat csináltatni. Én 5hét 4nap.

Azért 8 óra után felhívom a kórházat mit mondanak.

2ötletem van, ha jól van a baba:

-vagy telefonon beszélgetek róla barátnőmnek, hogy mekkora, mi a helyzet

-vagy elé rakom a papírt, "most őt bünteted..."

Vagy - gond van a babával, akkor viszont már semmi nem lesz érdekes, a 4,5 év értelmét veszti, egyedül nem bírnám végig csinálni a gyászt

2011. júl. 25. 07:56
 43/46 anonim ***** válasza:

egy csomóan írtuk hogy engedj én is (18:26 amiben a 6hetes...)

de most már lényegtelen az a múlt, elmúlt

a pasik ilyenek ilyen piti dolgon képesek napokig szarakodni ez valami ősemberes dolog hogy ő a falkavezér...

az enyém is állandóan hogy én vagyok a ház ura... ja fura ura de nem mondom mert hülye meddő vita és ennél több kell legyen valami. nekem is vannak hibáim morgok de nagyon, azt meg ő nézi el.

kompromisszum ez a lényeg.

ágyba reggeli és hajrá tovább most már elmúlt a rózsaszín köd a kapcsolaton tessék felülkerekedni ezeken.

az enyém is hogy" küld ám el a maradék sütit tudod hogy szeretem" el is küldöm én meg az úrnő vagyok és kész,te meg majd kapsz máskor.

2011. júl. 25. 08:42
 44/46 anonim ***** válasza:
Tegnap 18:28-as vagyok. Még mindig tartom a véleményem.
2011. júl. 25. 09:01
 45/46 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik szent a béke. Jó volt, hogy volt időm átgondolni a dolgokat, mi lehet a sütik mögött??? Skype-on én írtam neki először.

De nem teljes az öröm, lehet valami baj van. Ma reggelre nem feszül a cicim. Tegnap d.e. tényleg erős görcseim voltak és szédültem. Nem vérzek még a terhes teszt is pozitív. 1,5 éve várjuk a babát, meg is műtöttek PCO miatt, most végre összejött. Ma izgulhatok emiatt. Holnap 9:15-re kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, azután minden kiderül!

2011. júl. 25. 09:22
 46/46 A kérdező kommentje:

Másnap megetettem vele a kint hagyott kajákat, szó nélkül befalta szárazon és hidegen! Sütöttem neki sütit, sajtos pogit, teljes kiőrlésű rozslisztből. Nem merte azt mondani, hogy nem jó, pedig nem szereti az ilyen újításokat. (Így sütöttem is meg nem is, teljesítettem a kívánságát meg nem is :D )

Ennyi volt a büntetése megint tökéletes pár vagyunk, ma hozott nekem egy babás könyvet amit közösen választottunk ki.

Ma voltam dokinál is 6 hetes terhes vagyok és minden rendben van!

Mindenkinek köszönetem aki segítő szándékkal írt nekem ötleteket, véleményeket! Hatalmas segítséget jelentett!

2011. júl. 26. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!