Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szólunk egymáshoz, nem is...

Nem szólunk egymáshoz, nem is nézünk egymásra Hogy tudok ebből győztesen kijönni?

Figyelt kérdés

Párommal 4,5 éve vagyunk együtt. Tagnap este alvás előtt összeveszett velem. Hogy én milyen gonosz vagyok. ezt Kb 10* elmondta. (Sajnos tudja, hogy ezzel mennyire tud bántani engem.) Ez volt az utolsó kontaktunk. Ma nem szólunk egymáshoz és nem is nézünk egymásra. Csináltam neki reggelit, rá se nézett. Csináltam ebédet az is kint van még az asztalon estére már teljes lett a napi menüje egy vacsorával. (Mikor itt kajáltam mellette a vacsimat eléggé zavarta.) Valahogy nekem kéne győztesen kijönni a csend csatából. Érzem, hogy nem bírom sokáig. Délelőtt sokat sírtam, de ez nem hatotta meg soha.

6. hetes terhes vagyok! Csajok segítsetek muszáj kibírnom, hogy ne hódoljak be neki... Hogy nyerjem meg a tiszteletét?

Ez az első ilyen "vitánk", szeretném csírájában elfojtani, hogy soha többé ne legyen ilyen.

(A számítógépének beszélget, délelőtt egy útjába került dobozt szidott, utána meg a hűtővel veszett össze. Csak 1-1 csúnya szót nyöszörög fel ilyenkor. Én tartom a síri csendet)

1.kérdés: holnap reggel csináljak neki reggelit?

2.kérdés: az asztalon lévő kajákat meddig hagyjam kint?

3.kérdés: hogy nyerjek? (valahogy az okos enged elvre nem füllik a fogam, úgy kéne, hogy Ő kérjen bocsánatot (legalább most az egyszer, terhesen lehessek én a fontosabb))

2011. júl. 24. 18:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
* bocsi, nem ne hallja, hanem ne értse
2011. júl. 24. 21:34
 32/46 A kérdező kommentje:
:D igaz, az biztos meglepné. De lehet hagyná had törjem magam érte és arra sem szagolna rá ;(
2011. júl. 24. 21:35
 33/46 anonim ***** válasza:
Mért, ha még erre mindre bevágnád az "apuci nem szól hozzám, már ő a gonosz, remélem azért téged szeretni fog"-ot, akkor nincs szíve!
2011. júl. 24. 21:39
 34/46 A kérdező kommentje:

Letusolok, közben kigondolkozom, hogy legyen a manőver a pizsivel meg a pocak beszélgetéssel. :D

Csajok köszi mindent szuperek voltatok!

Legalább amíg nektek írtam nem vele foglalkoztam (vagyis ő nem úgy látta, hogy ő minden gondolatom amikor durcizik :))

2011. júl. 24. 21:42
 35/46 anonim ***** válasza:
hajra! A babával pedig máskor is beszélgess, ne csak ilyen helyzetekben, mert jót tesz!
2011. júl. 24. 21:43
 36/46 A kérdező kommentje:

Mért, ha még erre mindre bevágnád az "apuci nem szól hozzám, már ő a gonosz, remélem azért téged szeretni fog"-ot, akkor nincs szíve!

Ó ez nagyon tetszik :D

2011. júl. 24. 21:43
 37/46 anonim ***** válasza:

Én nagyon megértem miről is beszélsz, de szerintem - ha magunkból indulok ki- a pasi tovább bírja. Akár napokig:D

De majd meséld el mi lett, hátha tanulok tőled!:) hajrá csajszi;)

2011. júl. 24. 21:57
 38/46 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül megbeszélni a dolgokat!:)
2011. júl. 24. 22:22
 39/46 anonim ***** válasza:

Milyen sok hülye feminista nézegeti az oldalt!Nem tudom engem ez a ropi evés kicsit elszomorított :S.Mért kell két felnőttnek ilyen fogyatékos módon viselkednie?+Tisztességtelen előnyöket élvezel pff

-/F

2011. júl. 25. 00:08
 40/46 anonim ***** válasza:
Majd mondd el mi volt!:)
2011. júl. 25. 02:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!