Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szólunk egymáshoz, nem is...

Nem szólunk egymáshoz, nem is nézünk egymásra Hogy tudok ebből győztesen kijönni?

Figyelt kérdés

Párommal 4,5 éve vagyunk együtt. Tagnap este alvás előtt összeveszett velem. Hogy én milyen gonosz vagyok. ezt Kb 10* elmondta. (Sajnos tudja, hogy ezzel mennyire tud bántani engem.) Ez volt az utolsó kontaktunk. Ma nem szólunk egymáshoz és nem is nézünk egymásra. Csináltam neki reggelit, rá se nézett. Csináltam ebédet az is kint van még az asztalon estére már teljes lett a napi menüje egy vacsorával. (Mikor itt kajáltam mellette a vacsimat eléggé zavarta.) Valahogy nekem kéne győztesen kijönni a csend csatából. Érzem, hogy nem bírom sokáig. Délelőtt sokat sírtam, de ez nem hatotta meg soha.

6. hetes terhes vagyok! Csajok segítsetek muszáj kibírnom, hogy ne hódoljak be neki... Hogy nyerjem meg a tiszteletét?

Ez az első ilyen "vitánk", szeretném csírájában elfojtani, hogy soha többé ne legyen ilyen.

(A számítógépének beszélget, délelőtt egy útjába került dobozt szidott, utána meg a hűtővel veszett össze. Csak 1-1 csúnya szót nyöszörög fel ilyenkor. Én tartom a síri csendet)

1.kérdés: holnap reggel csináljak neki reggelit?

2.kérdés: az asztalon lévő kajákat meddig hagyjam kint?

3.kérdés: hogy nyerjek? (valahogy az okos enged elvre nem füllik a fogam, úgy kéne, hogy Ő kérjen bocsánatot (legalább most az egyszer, terhesen lehessek én a fontosabb))

2011. júl. 24. 18:12
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
(A mai napra főzött ennivalója meg jó lesz Neked holnapra. :D)
2011. júl. 24. 19:32
 22/46 A kérdező kommentje:

Holnap reggel jön a festő, nem úszom meg a nagytakarítást. Bárcsak hamar belátná, hogy mindkettőnknek szüksége van egymásra ha felakarunk nevelni egy gyermeket... Mit tenne ilyenkor egy okos nő, aki nem olyan betoji mint én. (Attól félek, hogy holnap megy az anyukájához enni, közben kettecskén elmondanak engem minden senkiházinak)

Különben én se tudom, hogy miért vagyok gonosz, valami olyasmit beszélt, hogy rég csináltam sütit. Én meg mondtam, hogy nincs hozzá túl sok kedvem, mert abból mindig veszekedés van. Már többször bedurcizott azon, hogy ha szüleimhez megyünk és sütök sütit pl karácsonyra, akkor a családomnak is adok belőle... Ezt már többször próbáltam vele megbeszélni, hogy attól ő is kap belőle, és neki csinálok itthonra is. Így is tettem, nagyon sokat sütöttem, barátnőm is csomót csodálkozott, hogy milyen ügyes csaj vagyok, de sajna eljátszotta a hisztit következő ünnepen is. Nem csoda, hogy elment a kedvem a sütiktől. Egészen tegnap estig működött is a nincs süti nincs vita stratégia, de tegnap este elpattant nála valami. Gonosz vagyok mert nem sütök neki sütit és ez bosszút kíván... (Valamit morgott, hogy Ő dolgozik megveszi magának a kaját, én is intézzem magamat... de ezt nem teljesen értettem, mert csak dünnyögött)

2011. júl. 24. 19:54
 23/46 anonim ***** válasza:
Én nem szolgálnám ki, hanem elmennék otthonról, aludni is egy másik szobába mennék, hadd veszekedjen egyedül a bútorokkal.
2011. júl. 24. 20:08
 24/46 A kérdező kommentje:

Van fejlemény. Megéhezett, kiszedte a szekrényből a ropit, most azt tömi magába... közbe dúdolászik.

Akkor mégsem fog éhen halni miattam? :D

... Nem bírom elhinni, hogy egész nap nem evett és este 9ig bírta. Nagyon bosszút akar rajtam állni, máskor fél órát nehezen bír ki kaja nélkül.

Lehet az a helyes kérdés, hogy állíthatnám le a "bosszúból nem eszem meg a kajád, hogy bebizonyosodjon, nincs szükségem rád" hadjáratot? Úgy, hogy vésse az eszébe örökre, hogy szükség van rá is és RÁM IS ezer dologban, főleg a gyereknevelésben!

2011. júl. 24. 21:04
 25/46 anonim ***** válasza:
Én azért bepróbálnék egy összeesést, hogy megnézzem, hogy mit csinál. Akkor már biztos hozzád szólna.
2011. júl. 24. 21:11
 26/46 anonim ***** válasza:
47%

összeesést? te normális vagy?

kedves kérdező: ha már összevissza beszélsz és ferdítesz, próbálj bele valami logikai fonalat fűzni!

2011. júl. 24. 21:23
 27/46 A kérdező kommentje:

Valami olyasmit kéne csinálnom amiről nem tudja mi az. Szörnyen kíváncsi, (kaja nélkül bírja majdnem 1 napig)... de a rejtély a gyengéje. Valami olyasmit kéne csinálnom ami felkelti az érdeklődését, biztos megkérdezné, hogy mit csinálok és miért... Á, de nem tudom mi legyen az! Ötlet?

Az összeesést megcsinálnám szívesen, de béna színész vagyok és félek, ha rosszul vágom magam földhöz baja lesz a babának.

Most elkezdte nézni az új Harry Pottert, onnan ahonnan múltkor abbahagytuk... Bárcsak nekem jutott volna ez eszembe! Ezzel övé lett az ágy is. Oda menjek mellé szó nélkül, vagy maradjak kint a nappaliban? Kint maradok, majd megnézem holnapután. (Aludjak is kint? Még soha nem aludtunk külön... Nem akarok engedni a durcás kisfiúnak, nehogy megszokja a helyzetét, de különaludni sem szeretnék a szerelmemtől)

Mivel kelthetném fel a figyelmét?

Tudom ám, hogy ez mennyire gyerekesen hangzik, de eljön azaz idő amikor ilyen szinten kell megvívni a csatát. És sajnos ez sokkal nehezebb mint a "mond el mi a baj baby figyelek rád" :D.

2011. júl. 24. 21:29
 28/46 anonim ***** válasza:
Én lehet hogy most nekiállnék sütit sütni.
2011. júl. 24. 21:32
 29/46 anonim ***** válasza:
Menj be hozzá meztelenül, és próbálgasd a pizsidet. Többet próbálj fel, hogy minnél többet legyél csupaszon. Meg nézegesd a tükörben magad, nézd a pocid, és ebben a helyzetben suttogj a babához, úgy, hogy ne hallja. Na, ha ez nem kelti fel a figyelmét, mehet a búsba...
2011. júl. 24. 21:34
 30/46 anonim ***** válasza:
Nem kell túlbonyolítani. Éhezzen, amíg bírja, vagy tanuljon meg főzni.
2011. júl. 24. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!