Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? Ti hogy...

Hogy is van ez? Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Van egy kedves barátnőm aki a kolléganőm is.(Lunak hívják)3-4 hónappal ezelőtt egy este munka után amikor mindenki ment hazafelé,Lut megtámadta egy fekete férfi.Meg akarta erőszakolni.Lu elmesélte,hogy könyörgött neki,és kérte ne bántsa hiszen meg is van neki a menstruációja.A pasas nem hitt neki,de amikor kiderült,hogy igaz,mérgében elkezdte Lut verni.Lu úgy megijedt,mert azt hitte meg fog halni,hogy a félelem,a sokk miatt védekezett.Annyira erősen védekezett,.hogy a szó szoros értelemben összeverekedett a támadójával.Amikor a támadója elesett,és a földön feküdt,Lu egyszerűen képtelen volt leállni,és tovább verte,rugdosta. Majd ott hagyta a parkban és elment a rendőrségre.A rendőrök végül is ugyanott találták a támadót ahol Lu otthagyta. Orvosi lelet,vizsgálat,és ami kell jöttek egymás után.Az egyik rendőr mondta Lunak,hogy jól tette,hogy így helyben hagyta a pasast,mert drogos,és nem sokat fog kapni a támadásért..

Eltelt majdnem 4 hónap.Lu már megnyugodott egészen péntekig.Ugyanis pénteken kapott egy hivatalos levelet,hogy a támadója feljelentette könnyű testi sértés miatt. Azt hittem rosszul látom a levelet,de nem! Lu lett most a elkövető,és a fekete,drogos pasas az áldozat! A pasas kirendelt ügyvédje azzal érvel,hogy Lu több napos sérülést okozott az áldozatnak,és cserben hagyta,vagyis nem segített neki amikor a földön feküdt.Szerinte amikor a földre került a pasas,ott már ön bíráskodott,és nem védekezett. Jövő hónapban lesz az első tárgyalás.Nem akarom elhinni,hogy ilyen pocsék lenne a törvény...Ezek után mi jöhet még???

Egyébként Lu támadása is bírósági ügy lesz,de úgy néz ki,hogy a kettőt egyszerre fogják tárgyalni,hogy képben legyenek..

Én tényleg nem értem! Most akkor mit is csináljon az ember lánya,ha meg akarják erőszakolni.Ne védekezzen? Vagy ha mégis védekezik,akkor utána gyorsan vigasztalja,és ápolja a támadóját?? Az eszem megáll,hogy milyen helyzetek vannak!Az igazi áldozatokat ki fogja védeni ezentúl?

2011. júl. 24. 12:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is Angliában élek,és sajnos a barátnőd esete nem egyedi.

Nem is olyan régen a szomszédhoz törtek be,de a szomszéd otthon volt.Még a szart is kiverte a pasasból,mégis most bíróságra jár,mert a szomszédomat beperelték..

Vagy te is tudod,hogy itt kint ha nem fizetsz Tv díjat és elkapnak 1000 font pénzbírság,és bekerülsz a bűnözői nyilvántartásba.Vagyis bűnöző leszel.De ha 16 évesen feltör valaki egy autót,ellop belőle mindent és a rendőr el is kapja,akkor sem kap 60 font pénzbírságnál többet.Sőt nyilvántartásba sem veszik,mert fiatalkorú..Na ilyen és hasonló törvények vannak..

Szóval én nagyon sajnálom a barátnődet azért mert annak ellenére,hogy ő az áldozat,és csak a szerencséjén múlott,hogy nem erőszakolták meg vagy rosszabb esetben nem ölték meg,most őt állítják pengeélre..Mocskos világ ez..

2011. júl. 24. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!