Hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, és most a apukám új nője terhes, de én utálom azt a nőt. Mit csináljak ? 17/F
apám 56/F, nő 40/L
2011. aug. 8. 11:42
2/7 anonim válasza:
sokmundent nem tehetsz, ebbe nincs beleszólásod... költözz anyukádhoz, vagy várj egy évet, és költözz külön tőlük úgy egyáltalán.
3/7 anonim válasza:
Engem nem rázott meg hogy elváltak a szüleim. Az új nővel és a gyerekkel nem foglalkoznék.
4/7 skarma válasza:
Mégis mit tehetnél? Nem kell csinálnod semmit, próbáld inkább elfogadni hogy az apád így boldog.
6/7 anonim válasza:
Vagy fogadd el vagy szakíts meg velük mindennemű kapcsolatot. Én is hasonló helyzetben vagyok és apud eddigi "teljesítményétől" feléd és édesanyád felé - től tedd függővé, mit döntessz. Mit érdemel apukád?!
7/7 anonim válasza:
hogy kéne erre reagálni? nem kell a nyakába borulnod, nem kell bébiváró partit szervezned. nem kell sehogyse reagálnod. vagy éreztetni akarod, hogy nem örülsz? nem értem, mi itt a kérdés valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!