Erre mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Párom munkahelye mellett van egy szépségszalon, dolgozik egy lány ott. Sokszor észrevettem, hogy a párom előtt illegeti magát, és a hátam mögött pofákat vág rám. Valamelyik nap hangosan ecsetelte a kolléganőjének, hogy ő csak szeretőt keres, mert persze kapcsolatban van, miközben a páromat méricskélte. Megbízom a páromban, de azért ez már pofátlanság, köpni nyelni nem tudtam.2011. júl. 6. 13:23
1/6 anonim válasza:
Hát ha a párod szeret,és megbizol benne akkor a ribancnak semmi esélye...
De amúgy én a helyedben a szépségszalon közepén elkapnám,és a haját a kezébe adnám...:D
2/6 anonim válasza:
Te semmit. Majd a párod szépen leépíti, ha lép az a nő valamit.
3/6 anonim válasza:
Semmit nem reagálnék,magamban kiröhörném.Ha a párod szeret esélye sincs,akkor meg..
4/6 anonim válasza:
Akit el lehet "csábítani", azt el is fogják, akit meg nem lehet, értelemszerűen nincs miért aggódni. :-)
És hogy mit regaálnék? Semmit. Nincs nekem időm, kedvem és energiám arra, hogy minden nőt figyeljek, aki a párom közelébe kerül... Ha valaki el akarja csábítani a páromat, próbálkozzon csak meg vele, vagy nem sikerül neki, és akkor nincs is miről beszélni, vagy sikerül neki és akkor el kell fogadni, hogy rossz volt a választásom és keresek valaki mást. :-)
5/6 anonim válasza:
Szerintem is a párodnak kell leépítenie. Ne tegyél semmit, mert könnyen nevetségessé válhatsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Aggódni nem aggódok, csak nekem ez felfoghatatlan, hogy vannak ilyen nők.Tudom, hogy nem nekem megalázó, csak olyan furin jött ki. A párom szerint pedig eltúlzom.
2011. júl. 6. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!