Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondanál olyat a gyerekedre...

Mondanál olyat a gyerekedre hogy barom, hülye, f@sz vagy bármely ilyen jelzőt?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem mert szüleimtől sokszor kaptam ilyen jelzőt,ha még az ember hülyeséget csinál még akkor sem mond ilyet normális ember a gyerekére nem??

Vagy ilyenkor mi játszódik le egy szülőben?Nem kellene bocsánatot kérni vagy ilyesmi?

2011. júl. 24. 01:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim sokszor nagyon csúnyán beszélnek, van, hogy rám is durvább jelzöket mondanak, engem ez nagyon zavar. Én a saját gyerekeimnek soha nem mondanék olyat, hogy k*rva, r*banc stb. Bár engem sem illettek soha ezekkel szavakkal a szüleim, akkor lett is volna nagy balhé. mint már említettem, a szüleim alapjáraton csúnyán beszélnek, sokszor én figyelmeztetem öket, hogy milyen példát mutatnak. Szerencsére én nem vagyok ilyen, megpróbálok minnél kevésbé trágárul beszélni. 15/L
2011. júl. 24. 08:43
 22/30 anonim ***** válasza:
rám is mondott már anyukám olyat, hogy roh@dék, meg hogy dögöljek meg, kiskoromban egyszer meg azt hogy vízbe fojt.
2011. júl. 24. 08:55
 23/30 anonim ***** válasza:

Jesszus, olyan durvákat írtok!

nekem soha nem mondtak ilyet a szüleim, nekem is van már 2 gyerekem, egyszer, egyetlen egyszer mondtam annyit, hogy nem vagy normális, egy hétig nem aludtam miatta.Nem viccesen mondtam, hanem dühből, mert viccesen szerintem nem bántó.

2011. júl. 24. 09:12
 24/30 anonim ***** válasza:
mondanék, de pl.csak féltő dühömben, ha mondjuk kis híján elütötte volna az autó pedig mondtam,h álljon meg.Ha nagyobb lesz akkor is max.ilyen okból csak, vagy ha látom, elpazarolja az életét.
2011. júl. 24. 09:13
 25/30 anonim ***** válasza:
Nekem is mond sokszor olyat apám,hogy hülye vagyok. Meg azt is mondja, hogy semmit nem lehet rám bízni, szerencsétlen vagyok.
2011. júl. 24. 09:50
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem soha nem mondanék ilyet.
2011. júl. 24. 13:30
 27/30 anonim ***** válasza:
És ha a fiad a börtönbe kerül emberölés miatt, akkor is megsimogatod a buksiját, hogy ejnye te rosszcsont? Lóf*szt, akkor azt mondom neki, hogy te hülye barom, remélem elvernek vagy 10x odabent, és észhez térsz. Ennek ellenére a szülő (még ha rossz szülő is) gyilkosnak neveli a fiát? Nem hát... Ez annak válasz, aki azt írta, hogy a szülő neveli ilyennek. Ha valaki hülye akar lenni, akkor már 6-7 évesen is tud az lenni, és ehhez semmi köze a szülőnek.
2011. júl. 24. 23:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Én a hülye p*csát kaptam meg egyszer anyukámtól. Nagyon megbántott akkor. De aztán bocsánatot kért, hogy nem gondolta komolyan, csak nagyon dühös volt.
2013. máj. 29. 17:25
 29/30 anonim válasza:

Ha borzalmasnak tartod hogy valaki ilyet mond a gyerekére, akkor a családon belüli erőszakot minek tartod??! Ez a csúnya beszéd ez hangyafasznyi, a különböző rágalmazásokhoz képest. Tehát arra értem, amikor úgy megverik a gyermeküket hogy kórházba juttatják..... stb. Nekem mondtak már olyat is hogy utállak, nem akarlak soha többet látni, (ez 14 éves koromban történt, vagy 13 nem emlékszem pontosan) akkor elmentem itthonról napokig, majd nagy nehezen felkeresett és ott könyörgött az ajtó előtt hogy menjek haza, szóval ezek nem komolyak, nem kell komolyan venni!! :D.

15/L

2013. júl. 13. 09:03
 30/30 anonim ***** válasza:
Egyelore meg nem mondtam. Olyat hogy szofogadatlan, rossz, "normalis vagy??!!" igen, de a maximum eddig az volt hogy "agyoncsaplak!!"
2016. febr. 23. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!