Mondanál olyat a gyerekedre hogy barom, hülye, f@sz vagy bármely ilyen jelzőt?
Csak azért kérdem mert szüleimtől sokszor kaptam ilyen jelzőt,ha még az ember hülyeséget csinál még akkor sem mond ilyet normális ember a gyerekére nem??
Vagy ilyenkor mi játszódik le egy szülőben?Nem kellene bocsánatot kérni vagy ilyesmi?
Persze hogy düh!Ez eddig ok!De azért a saját gyerekednek hogy lehet ilyet mondani??Amikor ezeket mondták a lelkemből mindig egy darabot szakítottak ki......
Én nem tudnék ilyet mondani a gyerekemre,ahhoz valami nagyon durva dolgot kellene csinálnia!
Nekem apám olyanokat mondd hogy 40-évesen nem tudod bezárni magad után az ajtót(és csak 13 vagyok) XD meg hogy beb*szlak a tűzbe xDDDD. De ezen én csak szakadok olyan vicces. XDD
Nem éri meg foglalkozni velük :) De mondjuk apumnál ez megszokott és nem vad meg semmi sokat hülyülünk meg ilyenek csak hülyeségből modnja. :). De mondjuk azt hogy mocskos ribanc, nah azt én sem tűrném (okkal, és ok nélkül sem)
utolsó... én ezen nem nevetnék ennyit!! :OOOOO
Én nem mondanék. Nekem is mondanak ilyesmiket. Nagyon borzalmas dolognak tartom hogy egy szülő ilyet tesz. Persze hogy nem normális és nem kellene hogy elfogadott legyen, meg nem is az.. De hát ez van..Most erre mit mondjunk?
Remélhetőleg a gyerek nem veszi át ezt a szokást. Furcsa módon rám nem ragadtak át az ilyen szavak, de nem mindenki ilyen szerencsés :S és akkor így megy tovább a következő generációra.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!