Mondanál olyat a gyerekedre hogy barom, hülye, f@sz vagy bármely ilyen jelzőt?
Csak azért kérdem mert szüleimtől sokszor kaptam ilyen jelzőt,ha még az ember hülyeséget csinál még akkor sem mond ilyet normális ember a gyerekére nem??
Vagy ilyenkor mi játszódik le egy szülőben?Nem kellene bocsánatot kérni vagy ilyesmi?
Nekem 19 éves fiam van.Nagyon jó kapcsolatunk van,és sokat szoktunk poénkodni,hülyülni..Néha úgy meg tud nevettetni,hogy bizony kicsúszik a számon olyan,hogy
"ÓÓ de hülye vagy! Majdnem bepisiltem a röhögéstől!"
De hogy durván,ocsmányságokat kiabáljak vele..még nem volt,és nem is lesz..Nem adott soha okot rá,hogy dühös legyek..Ha nagy ritkán megsértődöm akkor sem ordibálok vele,csak duzzogok,amíg meg nem nevettet újra
39/N
A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:17
Ja hát ez elég szomorú hogy te ezt normálisnak látod így,akkor majd a te gyereked is ezt fogja tőles kapni valószínű...
Mivel te észre sem veszed hogy hogyan viselkednek veled és ez neked normális.
Nem ez nagyon nem az hidd el!!
Nekem haveréknál a következő a szokás:
Haverom: -A k*rva anyádat
Anyja: -A te k*rva anyádat
:D:D:D
Nem tudom, miért kell ezen idegeskedni. Úgy látszik, hogy a gyakorikérdések népességének a felét burokban nevelik. Most ha barom vagy hülye a fiam, miért ne mondhatnám meg neki?? Meg azért poénkodni is jó ilyen szavakkal. :D Persze a k*rvát meg a b*zit nem mondanám a lányomnak/fiamnak.
Nekem sosem mondtak ilyet, de nem is tűrném meg, ha így beszélnének velem, összepakolnék és elmennék. :D
Ha lenne gyerekem, sosem lennék képes így hívni.
Akárki akármit mond, ez nem normális, már csak azért sem, mert ha valaki minden nap így beszél, akkor ennek nem lesz súlya. És ha egy nap valami nagy ökörséget csinál a gyerek, akkor mit mondasz neki? Csak körbe fog röhögni, hiszen máskor is így szólítod.
18L
látom sokan nem értik miről beszélünk.. vagy legalább is én miről beszélek :) vagy lehet túlságosan is tudod, és nem tudod, hogy ez nem normális?
"Most ha barom vagy hülye a fiam, miért ne mondhatnám meg neki??" a szülő nevelte annak...akkor mondja magának.
nem arról beszélünk hogy poénből hozzávág ezt-azt a szülő a gyerekhez. bár amit írtál, az se semmi.. nem értem mi azon olyan k*rva vicces komolyan...-.-
látom te odáig nem jutottál el, hogy megértsd, valaki ilyen környezetben nő fel, ahol pl a gyerek a szüleitől semmi, vagy alig kapott szeretetet, cserébe a fejéhez várgják naponta hogy te hülye barom.. stb.. azért ezt nem poén, nem mosolyogni és normálisnak venni- való dolog. kicsit gondolkodj el ezen.
Mi is kaptunk a tesommal hasonlo jelzoket gyermekkorunkban. Nem is lett igazan jo szulo gyermek viszony.
en ilyet sosem mondanek a gyermekemnek, es nem is mondom. Meg egyenlore ket eves egy kis rosszcsont sokszor lefaraszt de akkor sem mondom. Azt mondom neki viccbol jaj te kis rosszcsont de semmi csunya ronda jelzo nem hagyta el a szamat es nem is fogja. ehhez tartani fogom magam. en szeretnem ha nagyon jo kapcsim lenne a kislanyommal a kesobbiek folyaman.
engem imád anyu
mégis volt olyan h leszarozott:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!