Miért "értékesebb" egy gyerek, mint egy felnőtt?
22:22-esnek teljesen igaza van. Sok kisgyerek van a környezetemben, de egyik sem tünemény. Hisztisek, akaratosak, neveletlenek, elkényeztetettek, önzőek, sokszor agresszívak is. Egy kisbaba talán még ártatlan, de amint a gyerek megtanul járni és beszélni, már megvan benne a szoksáso emberi gonoszság, én emiatt nem tudom olyan csodálattal nézni a gyerekeket. Nagyon sokszor rosszindulatúak, igazságtalanok, amit ki nem állhatok, sem felnőttől, sem gyerektől.
Egy kiscica vagy kiskutya, nah az az ártatlan és a tiszta (lelki értelemben)! Rájuk tudok igazán tiszta szeretettel nézni, ugyanis állattól még sosem láttam rosszszándékot, vagy kirekesztést, elítélést, vagy bármi rosszat. Ők tiszták, ők szeretik az embert tisztán. Maradok is inkább náluk. :D
Nem tudom melyiket viselem el jobban.A gyerekből lehet hogy egy szemétláda lesz majd,a felnőtt meg már az lett.Csak a felnőttek közül viselek el néhányat.
De igaz a gyerek még formálható hogy jó ember legyen belőle,lehet reménykedni,de nekem nem értékesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!