Szerintetek hogyan tovább? Szerintetek bejövök neki, ha igen akkor mit tegyek? Szerintetek összejöhetnénk? és ezek a jelek tényleg arra utalnak hogy bejövök e neki és hogy szeretne e valamit?
Hogy bejössz e neki?
Az tuti.
Hogy szerelmes is beléd? Azt kétlem.
Fiú vagyok és tudom, hogy ilyen szövegeket akkor löketnek egy lánynak ha más erényeket nem nagyon tudnak felhozni. Ergo szerintem tetszel neki és ennyi.
Nem azt mondom, hogy ne próbáljátok meg, de szerintem kicsit lassabban. Gondolom még nem vagy túl tapasztalt párkapcsolatokban, és pár szép szó meg egy csók el tudja hitetni veled, hogy életed párja az illető.
Próbálkozzatok, de csak lassan, legyen időd rendesen megismerni őt és a szándékait mielőtt annyira közel engeded magadhoz, hogy csalódás lehet a vége.
elolvastam az első pár sort meg az utolsó két sort.
Ha akar valamit tőled akkor keresni fog, ha nem akar semmit akkor meg nem fog.
Egyébként meg mi honnan a viharból tudjuk azt, hogy bejössz-e neki vagy sem, te voltál ott vele nem mi. És a fene tudja hogy te hogy látod a dolgokat, az is lehet valamit rosszul értelmeztél.
Szerintem már össze is jöttetek volt csók megbeszéltétek hogy mindketten bejöttök a másiknak
Most már csak a fiún múlik hogy van-e annyira tökös hogy buli után is elmerjen hívni randizni.
te bejössz neki külsőleg, benned van most egy erős fellángolás, mert szóba állt veled az a fiú, aki neked is bejön.
innentől jó lenne, ha másról is beszélgetnétek, nem csak arról, h milyen szép vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!