az én férjem is telefingja néha a szobát... dehát ha fingani kell, akkor muszáj kiereszteni...az meg hogy 5 percenként futkossunk a wc-re galambokat röptetni, marhaság...
Egy 30 éves nő ismerősöm mesélte, hogy ő biza a párja előtt soha nem tud se szellenteni, sem nagyvécézni, ha a másik is otthon van. Ez olyannyira ráment az egészségére, hogy ötnaponta tud csak vécézni és akkor is szenved, mint a kutya.
Szégyenlős nők, ha nektek ez jó, hát hajrá.
2011. júl. 22. 18:00
44/53 anonim válasza:
És miért kellene a párunk előtt nagyvécézni?Van ajtó, be kell zárni, nem kell az anyagcserénket is közszemlére tenni.Vagy talán oda is párban kéne menni?Ne nevettess már...
17 éve vagyok férjnél, de még soha nem mentem rá, ha benn volt, Ő sem rám.Minimális tisztelet kijár mindenkink a magánszféra iránt.
2011. júl. 22. 18:15
45/53 anonim válasza:
Utolsó, szerinted én úgy értettem, hogy nézni kéne? ELeve az is már baj, hogyha otthon van a pasija is. Csak akkor tud, ha nincs otthon.
2011. júl. 22. 18:39
46/53 anonim válasza:
16:21-es: Te még a bugyidba sem fingasz bele? Jézusom!
2011. júl. 22. 19:14
47/53 anonim válasza:
Nem, mert szerintem undorító utána abban lenni. Ez van. Ha mégis belesikerült, akkor mentem tusolni.
2011. júl. 22. 23:06
48/53 anonim válasza:
az ételt is csak gumisztyűvel vagy hajlandó megfogni, ugye
?
2011. júl. 22. 23:52
49/53 anonim válasza:
Ezen sírok :DDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. júl. 22. 23:52
50/53 anonim válasza:
Mindennap beöntést csinálsz magadnak többször, hogy a szar még véletlenül se közelítse meg a végbélnyílásodat, ugye?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!