Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok/férjetek is állandóa...

A párotok/férjetek is állandóan "szellent" a szobába?

Figyelt kérdés

Nálunk ez állandó téma, mert a Párom úgy viselkedik mint egy malac, böfög, f.ingik... És nem napi 1-2-3 x i dologról van szó.

Vagy csak engem zavar?! 24/N

2011. júl. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
32%

OMG! Ti ostoba, álszent nők! Teljesen megértem a homokos pasikat...

1. ne főzzetek olyan kaját a párotoknak, amitől sokat kell szellenteni! Tudjátok ez erősen elfogyasztott étel függő dolog.

2. ha ti inkább visszatartjátok, akkor kívánom, hogy olyan has és bélgörcsötök legyen, amitől majd elgondolkoztok, hogy talán mégis jobb kiengedni!

3. direkt fingani nem lehet, csak hogy titeket bosszantsanak a pasik! mindennek oka van, ez az emésztés része!

4. ha viszont valaki indokolatlanul sokat szellent, akkor menjen dokihoz......

2011. júl. 22. 16:14
 32/53 anonim ***** válasza:
52%
Vegyél vissza egy kicsit, és menj fingani a párod mellé.Te ezt úgysem tudod FELFOGNI, hogy bunkóság a másikkal szemben.Ennyi.
2011. júl. 22. 16:15
 33/53 anonim ***** válasza:
Ha saját lakásom lenne, engem zavarna az, hogyha jön aminek jönnie kell, nekem meg rohangálnom kell a wc-re, esetleg egy olyan kaja után ki se szabadna onnan jönnöm.
2011. júl. 22. 16:20
 34/53 anonim ***** válasza:
71%

Nincs férjem, de engem is baromira idegesít, hogy apukám és öcsém bárhol elereszti! Nálunk is van, hogy az ágyon eszünk és nem zavartatja magát, az orrom alá engedi.. Hihetetlenül idegesítő és már rengetegszer mondtam, hogy menjen wc-re, de nem érdekli őket..

17/L

2011. júl. 22. 16:20
 35/53 anonim ***** válasza:
61%

Mi nem fingunk egymás előtt. Oké nála néha előfordult, de nagyon ritkán, kb 5 alkalom volt mióta együtt vagyunk. Én sose csináltam előtte. Ha kell bemegyek a wcre és elintézem. Amúgyis undorító szerintem belefingani a bugyiba, de ez már az én túlzásom talán(mikor még egyedül laktam, akkoris kimentem a wcre, ha pukizni kellett)

Szerintem ez nem prűdség, hanem normális. Nekem senki ne mondja azt, hogy nincs azzla semmi baj, ha a pasi befing miközben eszik a párja. Ez minden csak nem normális. Vissza lehet tartani, vagy kimenni, abba még senki nem halt bele.

2011. júl. 22. 16:21
 36/53 anonim ***** válasza:
26%
Inkább neked kéne visszavenned, mert nem én kötöttem beléd semmiségek miatt. Ne hogy már egy vadidegen szóljon bele abba, hogy én mit csinálok a párom előtt. Ha neked kell, akkor te majd szépen futkoss ki, de én/mi nem fogok!
2011. júl. 22. 16:21
 37/53 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem röhejes, aki ilyenből problémát csinál.

Én jókat röhögök rajta és kész. Bele sem merek gondolni milyen lenne úgy élni, ahogy azt egyesek felvázolják. Első héten kivághattam volna a párom. :D

Na nembaj, úgy csináljátok, ahogy akarjátok, én meg folytatom a röhögést, köszönöm hogy szórakoztattok!

2011. júl. 22. 16:24
 38/53 anonim ***** válasza:
Tényleg van közöttetek olyan, aki fingás miatt vált el? :'DD
2011. júl. 22. 16:29
 39/53 anonim ***** válasza:
Egyetlen emberrel éltem együtt 3 évig, ott nem volt ez a dolog tabu. Ellenben 10 éves másik kapcsolatban soha, szenvedtem is mint a kutya sokszor, de ez az idő ellenére nem is volt normális kapcsolat, ha még ilyesmit sem engedhettünk meg magunknak. Nem is költöztünk össze, sőt, vége is lett.
2011. júl. 22. 16:29
 40/53 anonim ***** válasza:
70%
És ha álmában fingik? Otthagyjátok azért is?
2011. júl. 22. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!