Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok/férjetek is állandóa...

A párotok/férjetek is állandóan "szellent" a szobába?

Figyelt kérdés

Nálunk ez állandó téma, mert a Párom úgy viselkedik mint egy malac, böfög, f.ingik... És nem napi 1-2-3 x i dologról van szó.

Vagy csak engem zavar?! 24/N

2011. júl. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
A második 15:35 ös voltam.
2011. júl. 22. 15:49
 22/53 anonim ***** válasza:
51%
Én az emésztőrendszeri műtétem óta egyszerűen képtelen vagyok visszatartani. Ezért ott jön, ahol épp inger van rá. Társaságban, utcán persze igyekszem úgy kiengedni, hogy ne legyen hangja. De itthon...? Minek?
2011. júl. 22. 15:50
 23/53 A kérdező kommentje:
15:50-es ez egy megint más helyzet!!! Ilyen esetben nem merülne fel bennem a kérdés...
2011. júl. 22. 15:55
 24/53 anonim ***** válasza:
67%

Szokott, na és?

Ha eszünk, akkor nem, de ez nálunk nem tabu téma. Főleg 5 év után, hogy nézne ki, ha ezért feszengenénk és rohangálnánk egymás elől? (pláne, hogy imádjuk a babot)

21/L

2011. júl. 22. 15:55
 25/53 anonim ***** válasza:
80%

Az én férjem is ilyen....

Engem igen is zavar mikor ma´r 5x fingik mellettem nem is kicsiket.Szoktam is neki mondani,de semmire nem megyek vele.

Ha én visszatudom tartani akkor ö is....Nem kell egyböl kieregetni mindent...Mondtam neki mi lenne ha én is ezt csinálnám??Erre a válasz "még az kellene...."

2011. júl. 22. 15:57
 26/53 anonim ***** válasza:
77%
Mi is csináljuk egymás előtt, de egyáltalán nem zavarja egyikünket sem. Sokszor előtte szólunk, ha jön, de ilyen semmiség miatt nem rohangálunk át a másik szobába. A párom az egyetlen személy, akinél eltűröm, mert senki mással nincs ilyen intim és személyes kapcsolatom.
2011. júl. 22. 16:04
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Én gázálarcban alszom.
2011. júl. 22. 16:05
 28/53 anonim ***** válasza:
22%

Ez aztán tényleg intimitás...

Aki ilyet mond, annak fogalma sincsen az INTIMITÁSRÓL!

2011. júl. 22. 16:06
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem, pedig állandóan gondja van az emésztésével, de még így is fel tudja emelni a hátsóját és kimegy a fürdőbe/teraszra.

Egyszer volt, hogy kocsival mentünk, itthon nagy pironkodva bevallotta, hogy amikor szimatoltam, hogy honnan jöhet acsatornaszag, az biza ő volt. De az autópályán nem tudott hol megállni, a galamb meg elrepült. Mivel tényleg nem jellemző rá, ezen csak röhögtem egy jót.

De ha napi rutint csinálna belőle, akkor biztos nem reagálnék valami kedvesen.

2011. júl. 22. 16:12
 30/53 anonim ***** válasza:
10%
Nem konkrétan a szellentések miatt intim a kapcsolatunk...Benne bízom meg a legjobban, vele osztom meg minden gondolatomat és előtte merek olyan dolgokat csinálni, amit más előtt sosem tennék. Ezért intim a kapcsolatunk. Sikerült felfognod?
2011. júl. 22. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!