A párotok/férjetek is állandóan "szellent" a szobába?
Nálunk ez állandó téma, mert a Párom úgy viselkedik mint egy malac, böfög, f.ingik... És nem napi 1-2-3 x i dologról van szó.
Vagy csak engem zavar?! 24/N
Szokott, na és?
Ha eszünk, akkor nem, de ez nálunk nem tabu téma. Főleg 5 év után, hogy nézne ki, ha ezért feszengenénk és rohangálnánk egymás elől? (pláne, hogy imádjuk a babot)
21/L
Az én férjem is ilyen....
Engem igen is zavar mikor ma´r 5x fingik mellettem nem is kicsiket.Szoktam is neki mondani,de semmire nem megyek vele.
Ha én visszatudom tartani akkor ö is....Nem kell egyböl kieregetni mindent...Mondtam neki mi lenne ha én is ezt csinálnám??Erre a válasz "még az kellene...."
Ez aztán tényleg intimitás...
Aki ilyet mond, annak fogalma sincsen az INTIMITÁSRÓL!
Nem, pedig állandóan gondja van az emésztésével, de még így is fel tudja emelni a hátsóját és kimegy a fürdőbe/teraszra.
Egyszer volt, hogy kocsival mentünk, itthon nagy pironkodva bevallotta, hogy amikor szimatoltam, hogy honnan jöhet acsatornaszag, az biza ő volt. De az autópályán nem tudott hol megállni, a galamb meg elrepült. Mivel tényleg nem jellemző rá, ezen csak röhögtem egy jót.
De ha napi rutint csinálna belőle, akkor biztos nem reagálnék valami kedvesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!