Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok/férjetek is állandóa...

A párotok/férjetek is állandóan "szellent" a szobába?

Figyelt kérdés

Nálunk ez állandó téma, mert a Párom úgy viselkedik mint egy malac, böfög, f.ingik... És nem napi 1-2-3 x i dologról van szó.

Vagy csak engem zavar?! 24/N

2011. júl. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
83%
Próbálna meg! 1-1x kicsusszan neki, akkor sem rajongok érte, de ha direkt előttem tenni... Visszataszítónak tartom, ha valaki így viselkedik. Ha ezért prűd vagyok, akkor ez van, hidegen hagy.
2011. júl. 22. 15:39
 12/53 anonim ***** válasza:
20%

NÁlunk is mindig idefingik, ha éppen jönnie kell a dolognak, de engem nem nagyon zavar, hacsak nem az orrom alatt teszi.

Én is ugyanezt csinálom. Szerintem, ha két ember együtt él, ennek természetesnek kell lennie. Na és, ha evés közben jön? Hát hadd jöjjön.

Emberből vagyunk, nincs mit takargatnunk egymás elől, különben nem élnék vele. Amúgy is régi mondás, hogy a kapcsolat akkor lesz komoly, ha mindkét fél mer egymás előtt fingani. :)

2011. júl. 22. 15:40
 13/53 anonim ***** válasza:
37%
azt kívánom h az össze csajnak aki ideír, fingjon a szájába a barátja!
2011. júl. 22. 15:44
 14/53 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk ez nem divat.És ez nem álszentség, hanem megtiszteljük annyira a másikat, hogy nem fingunk, böfögünk az orra alá.Kezdem azt hinni, hogy ez társadalmi különbségekből fakad.

A másik meg, aki nő, és ilyet csinál a férje előtt, az nehogy merjen itt siránkozni, hogy nincsen szex, meg rám sem néz a férjem, stb.Micsoda egy vágykeltő lehet egy olyan nő, akik odafingik a férje orra alá...

Lehet lepontozni.

34/N

15/53 anonim ***** válasza:
58%
Én fingozok az asszony rendesen, kivéve ha kajálunk. Nehogymá este tv nézés közben ha rámjön mennyek át a másik szobába. Különben is, ő kezdte előbb.
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

Párom anno mindig, ha kellett neki, kiment a szobából, másutt intézte. Folyton rohant a mosdóba, vagy máshová, lényeg, hogy ne előttem és ne a szobába. De mondtam neki, ilyenért ne zavartassa magát. Szóval szokott szellenteni, de olyat sosem csinálna, hogy az orrom alá, a szobában engedi is el a galambot, más irányba "céloz", mint ahol vagyok. :)

Néha nekem is kicsúszik, nem csinálunk belőle ügyet, de ha már szándékosan csinálná, az engem is bosszantana...

2011. júl. 22. 15:45
 17/53 anonim ***** válasza:
...az asszony előtt...
2011. júl. 22. 15:45
 18/53 A kérdező kommentje:

Társaságba nem pukizik egy férfi, mert megtiszteli azokat akikkel van, de akivel együtt él, a barátnőjével azt nem kell tisztelni ugye?

És megjegyzem megint nem napi 1-2x alkalomról van szó!

2011. júl. 22. 15:47
 19/53 anonim ***** válasza:
Na, most megmondaná az, aki lepontozott, hogy mi rosszat szóltam?
2011. júl. 22. 15:48
 20/53 anonim ***** válasza:
83%

Hát tőlem még el is várja, hogy elismerően vállon veregessem, ha egy hosszabb, vagy dallamosabb pukit sikerül kreálnia.

Kész biohazárd! Biofegyver!

Mondtam neki, ha nem bírja visszatartani, akkor legalább zabáljon előtte ibolyát...

2011. júl. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!