Hohyan lehet kiheverni egy nemi erőszakot?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Amúgy, meg mindig az a rossz aki elszenvedi.
De gondoljatok bele milyen módon követelheti ki egy 10 éven aluli gyerek, vagy egy 90 felüli néni az erőszakot. Merthogy ilyenek is vannak.
Kedves kérdező!
Írd, beszéld,sírd vagy ordítsd ki magadból! Tapasztalat!
Mindjárt sírok!
Én 13 voltam és nagyon tetszett egy fiú! Anyumék pont válásban voltak (Én érettebb voltam a koromnál kinézetre is meg mindenhogy
sajnos fater miatt nem volt gyerekkorunk!) májusban költöztünk el fatertól és augusztusban 20.án elkéreckedtem a tűzijátékra!
Csakhogy nem oda mentem mert egy "barátnőm" aki 16 volt meggyőzött hogy menjünk egy buliba...
A buliban csak annyi volt a fura hogy 5en voltunk! a csaj a barátja, egy haverjuk, a srác aki tetszett meg én... A srác lelépett a csaj elment szobára a barátjával én meg maradtam a "plátói szerelmemmel"...
Tudtam hogy milyen csókolózni mert volt előtte "barátom" de én csak addig mentem el fiúval!
Ezt a srácot nem lehetett leállítani!
Mikor rájöttem, hogy mi fog történni már hang se jött ki a torkomon! Nem tartott maga az erőszak sokáig de sehogy nem bírtam kiheverni!
Nem mertem otthon semmit elmondani (de ezt az érzést összes áldozat ismeri! Szégyen ez! DE NEM A MI SZÉGYENÜNK!!!)
Sokat sírtam de ezt anyum a válásuknak tudta be!
Alig 16 évesen pánikbeteg voltam már, a legjobb barátnőm tudta csak hogy mi történt anno velem!
Akkor már fodrásznak tanultam és az oktatómnak meséltem el ami történt mert egy cigány férfi elkezdett terrorizálni, zaklatni, követni én meg elájultam a munkahelyemen!
Ő vitt el orvoshoz! Gyógyszert szedtem, kedély javítókat és kibeszéltem magamból egy idő után el fogadtam, hogy ez megtörtént! 17 éves koromra már gyermekvédelmisként és krízis kezelőként akartam dolgozni és a fodrászatot abba hagyni!
Nem mentem vissza a dokimhoz mert úgy voltam vele hogy ezt már vagyok olyan erős hogy eltudom viselni gyógyszerekkel!
És később valahogy nagyon átfordultam! Önpusztító életet kezdtem élni, faltam a férfiakat és senkivel sem tudtam élvezni a szexet!
Majdnem 19 voltam mire megint orvoshoz mentem elmondtam neki hogy remegek a félelemtől ha valaki jobban megtetszik, nem bírom elviselni az ölelést sem!
Utána sokáig jártam (majdnem fél év) heti szinten!
20 elmúltam mikor páromat megismertem! 3 hónapig napi szinten beszéltünk (neten is) éjjel 3 ig. Augusztusban kiment dolgozni 4 napra lengyelekhez és mikor jött haza mondta hogy szeretne látni és kb éjjel 1 re ér ide! Akkor még nem voltunk együtt, csak ismerkedtünk! Beleegyeztem! Hiányzott nagyon! Én is neki! Kiszállt a kocsiból odaszaladt hozzám (!) én lemerevedtem és olyan erősen ölelt át hogy mindenféle rossz emlék előjött! Remegett a lábam, nem bírtam állni, csuklott össze a térdem! MInden erő kiment belőlem nem bírtam parancsolni a testemnek!
Sokkot kaptam!
Majdnem sírt hogy bocsássak meg neki és nem is gondolta volna hogy így megijeszt!
Elmondtam Neki, hogy mi történt velem!
Végig sírtam!
Utána csak annyit mondtam, hogy mehetsz ha akarsz! Tudom hogy ilyen nőt nem vállal senki szívesen párjaként, és tudom,hogy milyen helyzetbe hoztam, és Én voltam a tisztességtelen,hogy ezt eddig nem mondtam el!
Annyit mondott, hogy nincs hova mennie! Egész életében vigyázni fog rám :)
Az első együttlétünk nagyon nehezen sikerült!
Remegtem állandóan mint a kocsonya! Féltem! Pedig nem volt mitől!
Nem tudom hányszor aludtunk csak úgy együtt, hogy nem volt semmi! Pedig azokkal akik nem jelentettek érzelmileg semmit szinte nem okozott problémát semmi!
Most 23 vagyok! Kicsit pörgősen élünk! :)
Van Közös kisfiúnk aki 16 hónapos!
Szeretnék még egy babát! Imádom ŐKET! ŐK AZ ÉLETEM!
Rá fogsz jönni amikor olyan férfi lesz melletted aki megtanít szeretni (hogy ez ami volt sajnos!) ez a múlt! Nem jut eszedbe majd sűrűn! Nekem van amikor havonta egyszer van amikor 2-3 hónapig nem is ugrik be! Nem nézek tv-t mert a hírekben csak azt hallod hogy kiket erőszakoltak meg! A sorozatokban is (dr.csont, ncis, csi, stb stb mindemhol valakit megerőszakolnak!) csak ezt látjuk halljuk! Életre halálra ezt kapjuk!
Természetes jelenségként kezelik már a sorozatokban is lassan!
Egy igazi férfi megfogja "tanítani", hogy elfelejtsd azt ami volt! És meg fog tanítani arra is, hogy milyen olyan emberrel szeretkezni aki a MINDENT jelenti! Tudom, hogy ez most még nem közeli dolog neked sem! SŐT!!!
De szerencsére az élet nem áll meg! Lesznek gyerekeid akiknek egy ragacsos nyálas mosolyáért az életed adnád!
Tudom, hogy most még elképzelhetetlenek ezek a dolgok! De mindenféleképp keress szakembert! Ha úgy érzed már hogy képes vagy elmondani azt ami történt! ÉS CSAK AKKOR HAGYD A KEZELÉST ABBA AMIKOR AZT MONDJA A DOKID, HOGY RENDBEN VAGY! Egyedül ne döntsd el hogy jól vagy, hogy innen már egyedül is megy!
Mielőbbi jobbulást kívánok! És, hogy a tárgyalásoknak mihamarabb legyen vége de mire oda kerülsz, hogy tanúskodnod kell készen kell állnod rá, hogy annak az embernek a szemébe nézz! Eltudd mondani hogy mit tett és ezért a büntetését meg is kapja!
Az én példám azt mutatja, hogy IGEN túl lehet élni! Túl lehet lenni rajta, és boldog családi életet fogsz élni!
Kedves kétkedők, képzeljétek lezárúlt az ügy, és nem engem zártak be mert megrágalmaztam egy szegény ártatlan férfit.
Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat, a sok támogatást.
Hja !
Ismét győzött a jog.
Bár jobb lett volna, ha az igazság győz !!!!
nem ezt írnád, ha te is valami hasonlón mentél volna keresztül, de ne félj, nem kívánom, hogy veled is történjen hasonló.
Örülök, hogy minden simán ment, de még csak innen jön a neheze, de szorítok, hogy az is sikerüljön.
OFF!
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:57
Te mekkora egy patkány vagy!
Miről beszélsz? Látszik, hogy fingod sincs semmiről!
Egy szexuálisan bántalmazott vagy zaklatott nő pont az ilyen kétkedések miatt nem megy el a rendőrségre!
Szégyennek érzi azt ami történt holott nem neki kellene szégyenkeznie hanem az ilyen görényeknek mint Te (akik rögtön azt mondják hogy kamu!) és annak aki megerőszakolta!
MEGERŐSZAKOLTA! Mondd ez neked valamit?
Szerintem nem!
Nem volt a környezetedben hasonló eset vagy veled nem történt (szerencsére) ilyesmi!
Tudod sajnos ilyen bűncselekmény létezik a világon! Nem a Nők találták ki vicces kedvükben, és Te mivel hazugnak kiáltod ki azt akit bántalmaztak, te ugyanúgy hozzájárulsz ehhez a zaklatáshoz!
De akkor ezek szerint ha hozzád betörnek éjjel, felhívod a rendőrséget, könyörögsz, hogy jöjjenek mert a kádban lapítasz mint egy darab szar, a kuka vödörrel a fejeden és rettegsz hogy megölnek; akkor ha azt mondják a vonal másik végén, hogy kamu és kinyomják a telót akkor az normális!?
Mert nagyon sokan telefonálnak kamura (és igen bizonyítottak be olyat, hogy hamisan vádoltak valakit erőszakkal) Akkor nincs is semmi gond és nem fogsz pereskedni senkivel?
Te ha látnád, hogy valakit bántanak az utcán csak elfordítanád a fejed! Én odamentem, odamennék és oda is fogok állni! Nagyon sok ember tudna megállítani bűncselekményeket, de nem merik mert: jajj mi lesz ha nekem jön? (nem azt mondom hogy fegyveres rablásnál oda kell állni hősködni)
Annyi is elég tud lenni ha oda szólsz, hogy hívtam/hívom a rendőrséget!
Akkora műmájer kö.csögök élnek ebben az országban akik csak szájhősködni tudnak (te is ilyen lehetsz)!
Azt mondd már meg Nekem, hogy egy fiatal szűz lány mit kívánhat egy 55 év körüli alkoholista züllött emberen?
Biztos sok mindent!
Nem mondom, hogy sok hasonlóan jó "szexuális együttlétben" legyen részed (amikor nem győzöl a végén magadtól undorodni és egyszerűen nem bírod a másik szagát lemosni magadról akár meddig, és akármivel tusolhatsz! Esténkét rémálmodban jön elő, hogy valami olyat tuszkolnak és erőszakolnak beléd amit te nem akarsz!
Olyat vesznek el tőled, amit nem egy olyan embernek akarsz adni akit nem szeretsz, hanem aki a mindent jelenti!!!)
Azt szeretném ha az ilyen nyomorék emberek nem irkálnának kommenteket egy olyan kérdésnél amiben segíteni nem tudnak!
Vagy akkor lenne hihető a története ha a tényekben mutogatnák, hogy megerőszakolta és agyon verte?
Nem értelek! De nem is akarlak!
Mert minden nő hazudik!!!
Ez ilyen egyszerű!
Hát igen, ezért lehet a "férfiaknak" mindent megtenni, mert sokan hősnek titulálják.
Csak azokat a pár hónapos csecsemőket, és 80-90 év feletti néniket sajnálom, akikkel hozzám hasonlóan ilyet műveltek (kíváncsi lennék, hogy ők miket hazudoztak).
Mert azért be kell ismerni, hogy ritkábban, de az ilyen is megesik.
KEDVES 58%!
Most már viszont azt kívánom neked, hogy egy jól megtermett, 30 centis f..sszal rendelkező, kan köcsög rakjon seggbe éjszakánként!
Legyél a cicája egy ilyen típusú embernek ahol visíthatnál mint egy kislány!
:D
Csak kötekedni és vitázni akarsz, már látom! :D Írnék privátot is de nincs kedvem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!