Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hohyan lehet kiheverni egy...

Hohyan lehet kiheverni egy nemi erőszakot?

Figyelt kérdés
Főleg tudván azt, hogy egy undorító vénember(kb.50-55 éves) csúfolt meg, elvéve a szüzességedet is.
2011. júl. 22. 15:14
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet kiheverni.

Én időben menekülőre fogtam a dolgot, mikor rám mászott a srác, konkrétan a dolog nem történt meg, de az is elég volt, ahogy nekem dörgölőzött. Tizennégy voltam.

Három évvel később mindketten sokat változtunk, véletlenül újra találkoztunk, és randira hívott. A testem az első pillanattól tudta, amire az eszemmel csak később jöttem rá, és azonnal szakítottam.

Kiheverni nem lehet. El lehet temetni az emlékeket, de attól még megtörtént. Lehet büntetni az erőszaktevőt, de az nem adja vissza az áldozat szüzességét. Tehetsz bármit, semmi sem kárpótol. A legjobb orvosság rá az idő. Egyszer talán majd jön valaki, aki elfeledteti veled.

2011. júl. 22. 15:25
 12/60 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben kell egy jó pszichológus segítsége. Nem lehet csak úgy "kiheverni". Meg kell gyógyítani Téged.
2011. júl. 22. 15:25
 13/60 anonim válasza:
100%
Nagyon sajnálom, elég szomorú hogy vannak ilyen emberek...:(Nem lesz egyszerű de idővel menni fog meglátod :)
2011. júl. 22. 15:29
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, remélem nem lesz súlyosan a további párkapcsolatodra hatással. Keress fel egy szakembert. A vénembert, meg remélem elítélik, és bent kislányt csinálnak belőle.
2011. júl. 22. 15:34
 15/60 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen kiheverni nem lehet. El tudod hitetni magaddal, hogy kiheverted, el tudod temetni magadban, de attól még kísérteni fog.

De remélhetőleg könnyebb lesz, ha találsz valakit, akit szeret, és aki viszontszeret; ő visszaadja, amit az a *nemmondokjelzőt* elvett tőled.

Ami nekem minden helyzetben bevált (bár tény, hogy fele ennyire sem voltak tragikusak), az az, hogy levelet írtam. Tedd te is! Írd ki magadból a dühödet, a csalódottságot, a fájdalmat, majd tedd el, dobd ki, égesd el, stb, de sokat segít, ha így "kiadod" magadból.

2011. júl. 22. 15:35
 16/60 A kérdező kommentje:
De ez nekem duplán olyan borzalmas. Úgy érzem ez az egész túlszárnyal engem. Ráadásul lehet, hogy egy életre szóló kellemetlen "emlék" is marad attól az undormánytól.
2011. júl. 22. 15:55
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj róla valakinek, az segít. De meg kell várni, amig el tudod mondani az elejétől a végéig, utána megkönnyebbülsz, lezárhatod majd ezt az egészet. Ezt talán majd csak évek múlva fogod tudni megtenni.

A testiség részéhez pedig tényleg egy türelmes férfire van szükséged, akivel igenis akarnod kell szexelni, akarnod kell túllépni ezen az egészen.

Főként ne rontsd el az életed emiatt, bár ez is nagyon nehéz lesz.

2011. júl. 22. 16:35
 18/60 anonim ***** válasza:
90%

Nehezen, de ki lehet, és mindenképpen egy nagyon jó szakember kell hozzá. Minél előbb elmégy egy szakihoz, annál hamarabb oldódik az egész iszonyat. Minél tovább vársz, annál mélyebbre rágja a lelkedbe magát ez a szörnyűség, és nagyon-nagyon sok mocskot képes okozni később. Nem szabad hagyni! Nem fogod "elfelejteni", nem tud rajta "túllépni", mert a tudattalan nem felejt.

Mindenképpen keress meg egy szakembert! A feljelenés nagyon helyes hogy megtetted, és ha te vagy az a lány, aki a másik kérdést is feltette, akkor a gyereket is azonnal elvetetni! A többit már leírtam.

Minden jót és sok erőt, kitartást!

2011. júl. 22. 19:11
 19/60 A kérdező kommentje:

Igen, én vagyok az a lány:(

Így sajnos minden nehezebb lesz. Sokkal.

2011. júl. 22. 19:13
 20/60 anonim ***** válasza:
75%

Nyugi, nyugi! Tudom, hogy zaklatott vagy, menj el egy dokihoz minél előbb! Hétfőn és pszichiáterhez! Az tud neked annyi támaszt adni, annyi megerősítést AZONNAL, hogy a mostani zavaros állapotod - ami a nemi erőszak egyenes következménye -, annyira lecsituljon, hogy a döntést az abortusz ügyében meg tudd tiszta fejjel tenni.

És nem lesz nehezebb, csak annyiban, hogy az abortusz nem kellemes dolog, de még mindig könnyebb, mint megszülni egy kisgyereket 20 évesen és tönkretenni őt is, magadat is.

Fel a fejjel és minden jót!

2011. júl. 22. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!