Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hohyan lehet kiheverni egy...

Hohyan lehet kiheverni egy nemi erőszakot?

Figyelt kérdés
Főleg tudván azt, hogy egy undorító vénember(kb.50-55 éves) csúfolt meg, elvéve a szüzességedet is.
2011. júl. 22. 15:14
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
2%

Bocsássál meg, de 20 éves vagy már.

Mégis, hogyan kerültél ebbe a szituba?

Felmentél hozzá?

2011. júl. 25. 11:39
 22/60 A kérdező kommentje:
Ment a fene.
2011. júl. 25. 12:09
 23/60 anonim ***** válasza:
3%
Én sem értem, hogy 20 évesen, hogy lehet ilyet tenni valakivel. Azért egy 50 éves ember talán már nincs olyan jó kondiban, nem hiszem, hogy csak úgy puszta két kezével lefogott téged, és neked fitten, 20 évesen nem volt erőd fölé kerekedni. Sántít a történeted.
2011. júl. 25. 12:15
 24/60 anonim ***** válasza:
2%

ma 12:15-vel egyet értek!

Sántít a dolog.

"undorító vénember(kb.50-55 éves"

egy ereje teljében lévő 20 éves lányt, ha az nem akarja??!

Nem ilyen "módszerrel dolgozik" ez a korosztály.

Szerintem ígért neked fűt-fát, te meg kötélnek álltál.

Csak nem kaptad meg, ahogyan a többi lány is a házból és most meg feljelentitek bosszúból....

2011. júl. 25. 12:24
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

Hol történt helyileg?

Lakásban? Utcán?

2011. júl. 25. 12:26
 26/60 A kérdező kommentje:

Hát azért nem éppen úgy képzeltem el annak idején, hogy 1 vénember veszi el a szüzességemet. ( aki mellesleg már csinált ilyet).

Amúgy meg elég nekem az én bajom, nemhogy még magyarázkodjak.

2011. júl. 25. 12:45
 27/60 anonim ***** válasza:
2%
Miért nem válaszolsz a kérdésekre? Annak idején? Miért, ez nem 20 éves korodban történt?
2011. júl. 25. 12:54
 28/60 anonim ***** válasza:
4%

Akkor meg örülj neki, hogy nem egy kezdőhöz kerültél!!

Amúgy láthatóan hazudsz és ezt a rendőrség majd remélhetőleg ki is deríti.

(Lehet, hogy téged csuknak majd le hamis vádért??)

2011. júl. 25. 12:54
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Ne szedjétek már ízekre szerencsétlent!

Az annak idejénnel arra akart utalni, hogy régen, pár évvel ezelőtt, nem úgy tervezte, nem úgy akarta, hogy így történjen meg az első alkalom.

Ép ésszel felfoghatatlan az ilyen. Kívánok nagyon sok erőt, kitartást és mihamarabbi gyógyulást!

2011. júl. 25. 13:07
 30/60 anonim ***** válasza:
93%
20 éves, szintén megerőszakolt lány vagyok. Nekem 4 évembe telt, de sikerült "kihevernem". Az tényleg fontos, hogy menj el pszichológushoz, pszichiáterhez, én több hétig voltam korházban (ideggyógyászaton), aztán amikor már nem kellett oda járnom, egyszercsak órán elkezdtem zokogni.Azután még egy darabig jártam kezelésre. Nekem a párom, szeretete, figyelmessége, mérhetetlen türelme segített elfeledtetni, szerintem a szerelmeden kívül más nem is lehet képes erre. Csak annyi maradt meg az egész dologból, hogy azóta sokkal gyengébb az idegrendszerem (pl. ha picit megijesztenek attól is halálra tudok rémülni) Szóval fel a fejjel, DE pszichológus/pszichiáterhez menjél el, mert egyedül nem tudsz megbírkózni vele, hidd el!!!
2011. júl. 25. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!