A párom 10éves kislánya eldugdosta a szemfestékeimet, és én megtaláltam a kistáskájában. A párom azt mondta, biztos az én 28éves fiam dugta bele. A kislánya ártatlan. Hogyan vegyem rá a kislányt, hogy beismerje, hogy ő dugta el magának?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 08:43
21/28 anonim válasza:
Menjetek el a nevelési tanácsadóba ott kapnátok ingyenes családterápiát.
Nem ott van a baj hogy a 10 éves kislány játszik az anya sminkkészletével nagyon buta dolog ilyesmin veszekedni, az a baj hogy egymás gyerekeit nem fogadjátok el.
22/28 A kérdező kommentje:
Megoldodott a probléma!A kislányt másik hazugságon,és más lopáson kapta az apja,és igy kiderült az igazság..Nagyon allergiásak vagyunk a hazugságra,és lopásra mindketten.Akár gyerek,akár felnőtt követi el.
Köszönöm a hozzászolásaitokat,remélem,nektek nem lesz ilyen problémátok.Sok sikert mindenkinek!
2011. júl. 23. 08:02
23/28 anonim válasza:
Egy ekőző vagyok. Örülök, hogy kiderült! Remélem, hasonló gondod nem lesz többet!
24/28 anonim válasza:
Ja, és egy bocsánatkérés a párodtól a fiadnak kijár, máskor meg párod inkább gondolkodjon, mielőtt másokat vádol.
25/28 anonim válasza:
Ne kérj tanácsot, ha lepontozod a neked nem tetszőket. Ha megvan a konkrét véleményed, minek kérdezel?
26/28 A kérdező kommentje:
A kérdéshez tartozo választ vártam,és nem arra kaptam választ.Igy azt hiszem,érthető,ha lepontozom.
2011. júl. 24. 07:00
27/28 anonim válasza:
Én a második voltam és a kérdésre válaszoltam.
28/28 anonim válasza:
Ha őszintén boldog szeretnél lenni, keress egy érettebb férfit. Aki nem ismeri a saját gyermekeit és nem is akarja róluk tudni az igazságot, az egy éretlen pasi és felelőtlen édesapa. A gyermek, az gyermek pont ezért kell neki megmagyarázni, hogy hol vannak a határok. Tíz évesen még nem a csábítással kell, próbálkozzon, továbbá egyáltalán nem kellene ráhagyni hazudozást, a titkolózást, de azt sem, hogy már próbálgatja a sminket. Mit akar belőle nevelni a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!