Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom 10éves kislánya...

A párom 10éves kislánya eldugdosta a szemfestékeimet, és én megtaláltam a kistáskájában. A párom azt mondta, biztos az én 28éves fiam dugta bele. A kislánya ártatlan. Hogyan vegyem rá a kislányt, hogy beismerje, hogy ő dugta el magának?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 08:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igen,most ez a legnagyobb problémám,mert nem szeretném,ha tönkremenne a kapcsolatunk "az én gyerekem,és te gyereked veri a mi gyerekünket" esete miatt!!
2011. júl. 22. 09:12
 12/28 anonim ***** válasza:
10%

Már ne is haragudj de tizen- és huszonéves gyerekek között azért van különbség. A te gyerekeid felnőttek, rájuk egy idegennek nehéz gyerekként tekinteni, pláne ha a saját gyerekei még valóban gyerekek.

Egyébként nem kellett volna a kislány táskájában kotorásznod...

2011. júl. 22. 09:14
 13/28 anonim ***** válasza:
13%
Te se valami nagy szeretettel vagy az ő gyereki iránt, mi a fenét vársz tőle...?
2011. júl. 22. 09:16
 14/28 A kérdező kommentje:
De igenis kotorásznom kellett,mert gyanusan védte a táskáját,és nem akarom,hogy ok nélkül vádolják a fiamat!
2011. júl. 22. 09:17
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért maradjunk annyiban,hogy egy 10 éves gyerek már nem értetlen! Nem 3 éves. Igenis tudatosan teszi, amit tesz. Lehet,hogy megtetszettek neki a cuccok, de akkor sem lehet ráhagyni. El kell magyarázni,hogy legközelebb kérje és azt pláne, ne hagyja, hogy egy másik embert okoljanak azért,amit ő tett.

Egy 10 éves gyereknél már igenis kell,hogy kialakítsunk felelősségérzetet. Akárhogy is nézzük ez egy hazugság. Nem szabad vele megszoktatni,hogy bármit csinálhat, nem kell felelősséget vállalni érte, meg úgy is már elviszi a balhét.

2011. júl. 22. 09:17
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Bocs hogy ezt mondom, de ez elkerülhetetlen lesz, ha ilyen a párod. A dolog elég nyilvánvaló, a kislány lenyúlta a cuccokat,de a fiad lett meggyanusitva. És te ezt hagyod? A 28éves srác helyében még egy széke is "apuci" nyaka köré tekertem volna.

Nehéz helyzet, de nem lehet elintézni annyival hogy csak kislány. Igenis felelősséget kell vállalni a tettiért, erre kell nevelni. És hogy ne hazudjon, különben olyan lesz mint a mai fiatalok nagy része. Egy nagy nulla.

Te meg lúzer vagy ha hagyod hogy ez így menjen tovább. Komolyan megéri ez a pasi neked hogy a családodban viszály legyen ez miatt? Áhh..ezeket sosem értettem. Egy pasi (nő) sem ér annyit. Soha.

2011. júl. 22. 09:24
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát,már csak egy hetet kell kibirnom a titokkal,aztán hazamennek az ö gyerekei és,és elköltözik a fiam is...Remélem,idővel rájön a kedves apuka is,hogy a kisléánya nem olyan ártatlan,mint amilyennek hiszi.
2011. júl. 22. 09:48
 18/28 anonim ***** válasza:
87%
Hát azt nem mondtad eddig, hogy a kiscsaj ilyen.... Egyébként igenis vannak sunyi gyerekek... Próbáld meg valahogy túlélni....
2011. júl. 22. 14:21
 19/28 anonim ***** válasza:
50%
Na nekem meg "anyósom" lopkodta a rúzsomat, ha náluk voltam. De azért túltettem magam rajta... ;)
2011. júl. 22. 14:23
 20/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kell ráhagyni a kislányra nagyon is tudatában van mit csinál már csak azt nem értem hogy gondolták hogy a fiad volt nem olyan kicsi a fiad hogy ilyeneket csináljon .Már csak azért sem kell hagyni mert mi lesz ha nagyobb értéket tesz el .
2011. júl. 22. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!