Szerintetek ez az eset nemi erőszak, vagy ártatlan történet?
Ez jogilag nemi erőszak, persze bizonyítani kell (látlelet, rendőrségi feljelentés)
Amúgy hatalmas felelőtlenség a lány részéről.
Wikipédiáról szedtem:
Az erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Az erőszakos közösülés a nemi erkölcs elleni, szexuális szabadság elleni bűncselekmények körébe tartozik. A szexuális kapcsolat során hiányzik a partnerek konszenzusa, illetve olyan partnerek között létesül szexuális kapcsolat, mely eleve nélkülözi a konszenzus-képességet.
Szép férfi :D és igényes is.
A csaj meg végülis valahol bakker megérdemelte, mert f.asznak járkál seggrészegen meg kisérteti magát haza.
Azért nem tudom sajnálni, mert nekem egy barátnőmet és az anyját 4 férfi egy üzletben fényes nappal megerőszakolta, elég brutál módon. Érthetitek, hogy ezt nem fogom fel annyira nőtigrisként.
Első vagyok...
Nem értem a kollégádat, már hogy lenne "ártatlan eset"? és ha a lány teherbe esik, vagy megfertőzik egymást valami betegséggel? Ez undorító, nem ártatlan, és valószínűleg komoly következményei lettek volna (feltételezem, hogy a lány nem jelentette fel, és ha 10 éve történt, már el is évült)
Jézusom, ez azért egy elég durva szegénységi bizonyítvány...el nem tudnám képzelni, hogy egy nálam gyengébb vagy kiszolgáltatott helyzetben lévő élőlényt kihasználjak bármilyen formában...komolyan felfordult a gyomrom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!