Szerintetek ez az eset nemi erőszak, vagy ártatlan történet?
1.Ez nemi erőszak.
2.Nincs olyan,hogy megérdemelte azt,hogy megerőszakolják.
Köszönöm, hogy megerősítettétek a véleményemet.
Sajnos ez az ember a főnököm. Teljes mértékben elutasítottam a "baráti" közeledését, ezt meg is érzik a munkanapjaim.
Iszonyatosan undorodom tőle, felfordul a gyomrom.
És ami még szőrnyű, a lány mit sem sejtve távozott másnap, és még meg is köszönte a szállást. Sajnálom, hogy nem tudom felkeresni.
Elsőnek!
Mikor kiverte nálam a biztit ennek elmesélésével, akkor ordította, hogy ne csináljak balhét vagy ügyet egy "ártatlan történet"-ből, amit ő elmesélt nekem, mert megbízott bennem.
16:34
Ide figyelj, a ma hatályos törvények szerint ha én meztelenül kimegyek az utcára, és ott kelletem magam, de azt mondom, hogy NEM, és nem akarok lefeküdni senkivel, akkor közszeméremsértésért bevihetnek, de senkinek nincs JOGA megerőszakolni. Nincs olyan, hogy az áldozat hibás az erőszak miatt. Ha egy családi veszekedés során odakiabálom a férjemnek, hogy "te mekkora hülye vagy", akkor joga van megverni? Amiről te írsz, az csoportosan elkövetett nemi erőszak, és még súlyosabban büntetik. EZ tény, amit pedig te csinálsz, azt áldozathibáztatásnak nevezik. Most akkor a miniszoknyás tiniket is "jogosan" erőszakolhatják meg, mert kelletik magukat, vagy mi van? Komolyan, mennyi sötét alak van a világon...
Folyt.
Egy férfi nem f.szvezérelt automata, hanem gondolkodó lény. Ha valaki kelleti magát, akkor vagy megpróbál lépni, vagy lekapcsolja a nőt. De olyan nincs, hogy "nem tudtam ellenállni az ösztöneimnek, és különben is: mély volt a dekoltázsa."
17:21: Teljes mértékben egyet értek! Ilyen esetekben nem lehet azt nézni hogy ezt "csak" meghúzták, az meg szenvedett tőle! Ez mindenféleképpen undorító, és teljes mértékben büntetendő! Az hogy te a nőt hibáztatod miatta megint csak oltári baromság, egyrészt az előttem szóló véleménye miatt, másodszor ha ismerte a férfit, akkor miért ő a hibás hogy elkísértette magát! Inkább erőszakolják meg vadidegenek ha rátalálnak? Biztos nem számított rá hogy ez történik, mert akkor nem megy be hozzá!
17:22: Ez viszont csak részben igaz! Sajnos nagyon sok férfi f...szvezérelt autómata, és férfiként szégyellem is hogy ilyenek megtörténnek! Hálistennek engem nem erre neveltek a szüleim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!