Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez az eset nemi...

Szerintetek ez az eset nemi erőszak, vagy ártatlan történet?

Figyelt kérdés
1 férfi otthonába hív egy buliból nagyon részegen hazafelé gyalogló lányt, -aki mivel messze lakik, és kicsit ismeri is a férfit- elfogadja. Odaérnek, lány lefekszik, részegségtől és fáradtságtól egyből elalszik. Férfi az alvó lánnyal közösül. ??????
2009. szept. 12. 15:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
96%
A kommentedben leírtad a választ: "...akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva..." - ha annyira részeg, hogy nem tud magáról, az akaratnyilvánításra képtelen állapot. Ez bizony erőszak. Ha ismered azt a mocskot, aki elkövette, én azt ajánlom, ne barátkozz vele túlságosan, még te is hasonlóan járhatsz!
2009. szept. 12. 19:17
 12/42 anonim ***** válasza:
96%

1.Ez nemi erőszak.

2.Nincs olyan,hogy megérdemelte azt,hogy megerőszakolják.

2009. szept. 12. 19:23
 13/42 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen mindegy hogy mit használ ki az illető! Alvást, részegséget, drogot, stb.! Ha valamelyik fél nem járul hozzá a közösüléshez, az jogilag erőszaknak minősül, jogot félretéve pedig a világ legundorítóbb cselekedetének! Arról meg hogy egyes kommentezők szerint mi a durva, szerintem nem lényeg! Az összes elborult agyú erőszakolót a farkánál fogva kéne fellógatni, és jól megkínozni! A legrosszabb az egészben, hogy ennyi idő után én is úgy tudom hogy nem tud tenni semmit! Meg ha az ilyeneket megbüntetik, attól még az áldozatoknak nem lesz jobb (SAJNOS!!!!!!!!!!!!!!) , csak legfeljebb mással már nem tehetik ugyanezt!
2009. szept. 13. 01:00
 14/42 anonim ***** válasza:
28%
Jogilag erőszak. De a lány is hibás volt. Szóval magának kereste. Ha nem járkál részegen az utcán és nem megy fel idegenek lakására akkor a férfi se tudja meg erőszakolni.
2009. szept. 13. 16:28
 15/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megerősítettétek a véleményemet.

Sajnos ez az ember a főnököm. Teljes mértékben elutasítottam a "baráti" közeledését, ezt meg is érzik a munkanapjaim.

Iszonyatosan undorodom tőle, felfordul a gyomrom.

És ami még szőrnyű, a lány mit sem sejtve távozott másnap, és még meg is köszönte a szállást. Sajnálom, hogy nem tudom felkeresni.

2009. szept. 13. 16:33
 16/42 anonim ***** válasza:
24%
De bizony van olyan hogy a férfi kevesebbet kap mert a nő is hibás az erőszakban. Pl egy prostituált kinézetű kamasz lány kelleti magát egy csoport fiúnak és a fiúk berángatják egy bokorba és megerőszakolják. Akkor valószínűleg ha többen is látták amit a lány csinált a fiúk kevesebb büntetéssel megússzák. Mivel a lány is bűnös volt. Ez így van. Szóval egy nő is bűnös lehet abban ha ilyen történik vele. Ez tény!
2009. szept. 13. 16:34
 17/42 A kérdező kommentje:

Elsőnek!

Mikor kiverte nálam a biztit ennek elmesélésével, akkor ordította, hogy ne csináljak balhét vagy ügyet egy "ártatlan történet"-ből, amit ő elmesélt nekem, mert megbízott bennem.

2009. szept. 13. 16:41
 18/42 anonim ***** válasza:
96%

16:34

Ide figyelj, a ma hatályos törvények szerint ha én meztelenül kimegyek az utcára, és ott kelletem magam, de azt mondom, hogy NEM, és nem akarok lefeküdni senkivel, akkor közszeméremsértésért bevihetnek, de senkinek nincs JOGA megerőszakolni. Nincs olyan, hogy az áldozat hibás az erőszak miatt. Ha egy családi veszekedés során odakiabálom a férjemnek, hogy "te mekkora hülye vagy", akkor joga van megverni? Amiről te írsz, az csoportosan elkövetett nemi erőszak, és még súlyosabban büntetik. EZ tény, amit pedig te csinálsz, azt áldozathibáztatásnak nevezik. Most akkor a miniszoknyás tiniket is "jogosan" erőszakolhatják meg, mert kelletik magukat, vagy mi van? Komolyan, mennyi sötét alak van a világon...

2009. szept. 13. 17:21
 19/42 anonim ***** válasza:
96%

Folyt.

Egy férfi nem f.szvezérelt automata, hanem gondolkodó lény. Ha valaki kelleti magát, akkor vagy megpróbál lépni, vagy lekapcsolja a nőt. De olyan nincs, hogy "nem tudtam ellenállni az ösztöneimnek, és különben is: mély volt a dekoltázsa."

2009. szept. 13. 17:22
 20/42 anonim ***** válasza:
94%

17:21: Teljes mértékben egyet értek! Ilyen esetekben nem lehet azt nézni hogy ezt "csak" meghúzták, az meg szenvedett tőle! Ez mindenféleképpen undorító, és teljes mértékben büntetendő! Az hogy te a nőt hibáztatod miatta megint csak oltári baromság, egyrészt az előttem szóló véleménye miatt, másodszor ha ismerte a férfit, akkor miért ő a hibás hogy elkísértette magát! Inkább erőszakolják meg vadidegenek ha rátalálnak? Biztos nem számított rá hogy ez történik, mert akkor nem megy be hozzá!

17:22: Ez viszont csak részben igaz! Sajnos nagyon sok férfi f...szvezérelt autómata, és férfiként szégyellem is hogy ilyenek megtörténnek! Hálistennek engem nem erre neveltek a szüleim!

2009. szept. 13. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!