Szeritetek normális, ha 1apa inkább megnézi a hireket a tv-ben, minthogy skypeolna a 2hos lányával és barátnojével?!?
Amíg olvasgattam a kommenteket,szépen felment a vérnyomásom.Kedves rosszindulatu válaszolok!!!
Nem vagyok 1eltartott pics@,én is dolgozom a kicsinko mellett,mukormozok eleget,és kapom az anyaságimat,ugyh a páromnak 1rohadt csehkoronát nem kell letennie az asztalra.
Az meg,hogy itt engem elmondtatok mindennek,az meg rolatok árul el vmit,nem rolam.Primitivitás tetofokon!!!én tanácsot kértem,meg leírtam a gondjaim,ti meg erre letámadtok.Hát kossz...
és azt meg nem engedem meg nektek,hogy itt szidjatok,mert végképp nem ismertek tisztelt tokéletes emberek!Mit is várhatok ettol az oldaltol?!?(persze tisztelet a kivételnek)
Ja igen,el is felejtettem,hogy a párom egész nap az internetet nyomja,meg engem hivogat csak ugy,mert annyira ,,sok,, meloja van...Persze ez az o szerencséje.
Az meg,hogy én itthon gyereket nevelek,az tiszta konnyu dolog,most hogy mondjátok...?!Mellett fozok,mosok stb.: plusz van 1bárunk,ahol eleget kisegítek,és még áruért is én járok el.
De persze a páromnak megfelel az,hogy 7napbol csak 2kell apának lenni,én ugy tudtam,hogy 1gyereknek, jobb esetben, 2szuloje van...és az meg hogy én egész nap itthon ulok,igenis kikérem magamnak.Van 1háromszintes hatalmas házunk,plusz 1épulet,ugyh itt nagyon unatkozni meg tv-t nézegetni nem nagyon lehet.Te mit tudtok ti,akik a panellakásban ultok az 50m2-es 2szoba konyhás lakásban.Olyanokat tudok irigyelni,ott tuti lehet tv-zni meg ide-oda csavarogni.
Ugyh légyszi ztartsátok meg magatoknak a primitív válaszaitokat,én nem vagyok rá kiváncsi.Koszontem
Na idefigyelj már, te kérdeztél. Nagyjából felvázoltad a sztorit, abból ne is csodálkozz, hogy azt állapítjuk meg, hogy hülye vagy! Utána meg folytatod olyannal, ami alapján a véleménye mindenkinek megváltozik.
Amúgyis ha problémád van a férjeddel ne egyből itt siránkozzál, hanem próbáld meg vele megbeszélni a problémát, mert nem mi vagyunk a férjed...!!! De könnyebb puffogni, mint megbeszélni a problémát, de ez már a te bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!