Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeritetek normális, ha 1apa...

Szeritetek normális, ha 1apa inkább megnézi a hireket a tv-ben, minthogy skypeolna a 2hos lányával és barátnojével?!?

Figyelt kérdés
Az elobb irogattunk a párommal skype-on,és kérdeztem tole,hogy kamerán beszélgetunk-e,erre az volt a válasza,hogy majd miután megnézte a hireket.Nekem ez olyan rosszul esett,hogy elkuldtem a francba.Heti 2napot lehet velunk,mert Csehországban dolgozik és csak 7végén jár haza,errefel ilyen választ ad.Csak én reagáltam tul??Azota hivogat...
2011. júl. 21. 21:22
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem feleslegesen puffogsz!

Ha nem ér rá, akkor nem ér rá, mit kell egyből pánikot csapni fél órából? Most meg, hogy elküldted a fenébe, meg is értem, hogy a hírek után se lesz kedve beszélgetni veled!

2011. júl. 21. 21:37
 12/43 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg nem b@szódtál fel jogosan. Mindenkinek jár egy hobbi, neki is. Ez legalább hasznos, és nem viszi a pénzt. Ráadásul még mindig 10 percről beszélünk.
2011. júl. 21. 21:38
 13/43 A kérdező kommentje:
én kajálni sem tudok ugy,hogy ne kelljen legalább 3szor félbeszakítanom,mert sir a gyerek.Ha beleulok a kádba,minfig ki kell minimum 1szer kelnem,mert sír a gyerek.én egész nap fozok,mosok,takarítok,vasalok és persze babázom,míg o nyugodtan elvan magának 7napbol 5-ot egyedul a csehországi lakásunkban.és mikor hazajon még persze az is el van várva tolem,hogy korbeugráljam,félorát készulodjek a gyerekkel,mert a kedvenc anyosomhoz le kell mennunk,aki 1folytában kritizál,mert o mindent persze jobban tud.Még akkor sincs 1kis szabadidom,ha itthon van.Errefel neki fontosabb az esti hirek,ha már ugyis ismeri oket,csak még esetleg a cseh hírolvaso szájábol nem hallotta.Nah koszonom
2011. júl. 21. 21:39
 14/43 anonim ***** válasza:
40%

Örülj, hogy egyáltalán van állása ebben a sz@r világban, sőt, hogy jó. Nincs azzal baj, hogy hírfüggő, addig a jó ameddig "csak hírfüggő". Inkább legyen tájékozott, mint bunkó f@sz aki, csak a Való Világ és hasonló sz@rt nézi. Sokkal jobb kikapcsolódás ha a híreket nézi a tévében, mintha elmenne pókerezni ahol nőket nyernek d*gásra.

Ne légy ilyen miatt ingerült... Érthető, hogy nehéz így élni, de az ilyenekből jön a megcsalás!

Sokszor "le kell nyelni a békát!"

2011. júl. 21. 21:41
 15/43 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy szerintetek tulreagálom,de nem érdekel.én adok neki éppen elég szabadidot,támogatom mindenben,járok vele sportolni ha éppen azt találja ki,vagy fesztiválra,mert neki az a jo,és nagyonis jol tudja,hogy mennyire nyugos a kicsinkonk,és meg kell becsulni azokat a perceket,amíg nem sikít.Azt is tudja,hogy mikor járunk furodni,és hát pont a furdetés elott akartam volna 10percig beszélgetni vele...
2011. júl. 21. 21:43
 16/43 anonim ***** válasza:
76%

Most minek tetted fel a kérdést ha kb. 10 ellentétes válasz után is csak vered magad a földhöz, hogy neked van igazad?

Szerintem ideges vagy, és most mindent nagyon rossz fényben látsz. Kétlem, hogy ennyire nem törődne veled/veletek, különben ha van egy kis eszed nem élnél vele és nem szültél volna neki gyereket!

2011. júl. 21. 21:46
 17/43 anonim ***** válasza:
75%
Akkor minek kérdezted mások véleményét?:)
2011. júl. 21. 21:47
 18/43 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy elnézem, neked nem az a bajod, amit először leírtál, hanem ezer más + ez. Talán előbb helyre kellene hozni ezt a kapcsolatot, és utána foglalkozni olyan aprósággal, hogy hírek vagy skype.
2011. júl. 21. 21:47
 19/43 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem érdekel az emberek véleménye, mi a sz@rnak kérdezel? Akkor állj a tükör elé, és biztosan csak egyetértéssel fogsz találkozni. Jó szórakozást!
2011. júl. 21. 21:48
 20/43 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem tetszik, akkor a párod menjen gyesre, te pedig melózz!

Mind a kettő nehéz szerep. Hadd kapcsolódjon ki, és ne kergesd hárpiáskodással megcsalásba!

Ez nem tragédia!

2011. júl. 21. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!