Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeritetek normális, ha 1apa...

Szeritetek normális, ha 1apa inkább megnézi a hireket a tv-ben, minthogy skypeolna a 2hos lányával és barátnojével?!?

Figyelt kérdés
Az elobb irogattunk a párommal skype-on,és kérdeztem tole,hogy kamerán beszélgetunk-e,erre az volt a válasza,hogy majd miután megnézte a hireket.Nekem ez olyan rosszul esett,hogy elkuldtem a francba.Heti 2napot lehet velunk,mert Csehországban dolgozik és csak 7végén jár haza,errefel ilyen választ ad.Csak én reagáltam tul??Azota hivogat...
2011. júl. 21. 21:22
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

és azt isnormális,hogy kiveri a cirkuszt,ha vki jon babátlátogatni.Mikozben neki csak az a dolga,hogy egyen-igyon és csevegjen veluk,én mindent megcsinálok helyette.A babánkat 4nappal tuhordtam,de az utolso nap is még meloztam,meg hatalmas hassal fuvetnyirtam,míg o bennt nézte a tv-t.

Jah akkor szerintetek oruljek,hogy ilyen isteni pasim van,aki dolgozik és oruljek,hogy 1általán torodik velunk....?!!?

Egyik ismerosom 1szer azt mondta,hogy ne mutassam meg 1férfinak,hogy mit tudok,mert utánna rász@rik a fejemre és mindent majd nekem kell csinálnom.Nah asszem,én ezt már elis játszottam.

2011. júl. 21. 21:51
 22/43 anonim ***** válasza:
59%
Őszintén sajnálom a férjed. Ilyen hülye p*csát kifogni...
 23/43 anonim ***** válasza:
54%

Ha hisztizel neki, lehet, hogy már egy cseh nőcske kényeztetni orálisan!

Légy toleránsabb!

24/43 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a válaszolók többségének fogalma sincs, milyen az, mindig egyedül lenni egy pici gyerekkel. Nincs egy perc időd magadra, nincs semmi segítséged, és még a beszélgetésekhez is neked kell alkalmazkodni egy csöpp gyerekkel a karodban...

Kedves kérdező, én maximálisan megértelek.

Lehet, hogy ő nem az a férfi, akivel érdemes volt családot alapítani... Próbálj a picire koncentrálni, mert ő is megérzi, ha ideges vagy!

Minden jót!

2011. júl. 21. 21:53
 25/43 ava87 ***** válasza:
56%

Mi lenne, ha ahelyett, hogy csinálod a feszkót, inkább megkérdeznéd tőle, hogy mikor szokta a híreket megnézni, és ezt megjegyeznéd, figyelembe vennéd, és a hírek után, vagy előtt kérnél tőle olyat, hogy kamerán beszélgessetek? Ennyit azért nyugodtan lehet alkalmazkodni.

Elhiszem, hogy sz*r tök egyedül egy kisbabával, én is voltam egyedül csecsemővel, nekem is kellett fürdőkádból kiugrálnom hozzá, meg éjjel felkelnem, meg csapot-papot otthagyva mennem hozzá, mert egyszál egyedül voltam, de mégis túléltem, és nem azokon vertem el a port, akik nem is tehettek erről.

Mellesleg az én férjem egy nap összesen négy híradót néz meg, nekem bőven elég lenne egy is, de hát ez a dilije, na és? Már gyerekkoromban megtanultam apukámtól, hogy híradó közben pisszenni sem szabad :D

Tényleg nem értem, miért kell ebből ekkora égzengést csinálni, szegény csak a híreket akarta meghallgatni, utána biztos beszélgetett volna veled, de hát így már senki nem fog jó szájízzel nyugovóra térni. Most ez tényleg kellett?

2011. júl. 21. 21:57
 26/43 anonim ***** válasza:
73%

Nyugi, nyugi, nyugi!! :) Most csak a düh beszél belőled!

Tudod, jól, hogy foglalkozik veletek eleget, csak éppen most ez a híradós dolog szarul esett! nézd, próbáld meg tiszteletben tartani, hogy imádja a híreket. Tudod, egy jó kapcsolat kompromisszumok tömkelege.

Nem igaz, hogy fontosabb neki a híradó, de a híradót csak akkor nézheti meg, viszont veletek utána is beszélhet. Tényleg picit túlliheged.

Az én férjem meg xbox mániás. Van, hogy többször rá kell szólnom, hogy segítsem már a pici körül, mire végre segít. Pedig tudom, hogy imádja a gyerekét.. Engem is fel szokott idegesíteni, hogy "jó, mindjárt, csak még végigviszem ezt a harcot, vagy meccset, vagy pályát" "mindjárt, csak elmentem" ..ilyenkor én is kijövök a sodromból, de ez van :) Ilyen Ő. Utána lenyugszok és minden oké. Sokat segít, csak noszogatni kell.

24/N

2011. júl. 21. 22:02
 27/43 anonim ***** válasza:
42%
Úgy gondolom a babalátogatók a babához jöttek, még jó, h nincs elragadtatva, hogy a szabadidejében szórakoztathatja a népet.
2011. júl. 21. 22:03
 28/43 Dilettáns döggomba ***** válasza:
83%
11 hónappal ezelőtt is ilyen volt? Mert ha igen, akkor minek szültél neki gyereket? :O
2011. júl. 21. 22:17
 29/43 anonim ***** válasza:
83%
De tényleg nem értem, hogy ha ilyen szörnyű ember, minek akarsz vele egyáltalán skypeolni?! Jobb is, hogy nem kell vele beszélned, nem?
2011. júl. 21. 22:21
 30/43 anonim ***** válasza:
66%
Fú, egyik másik kommentedben olyan rondán írtál róla, hogy én azt gondolnám, nem szereted őt. Jól sejtem?
2011. júl. 21. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!