Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeritetek normális, ha 1apa...

Szeritetek normális, ha 1apa inkább megnézi a hireket a tv-ben, minthogy skypeolna a 2hos lányával és barátnojével?!?

Figyelt kérdés
Az elobb irogattunk a párommal skype-on,és kérdeztem tole,hogy kamerán beszélgetunk-e,erre az volt a válasza,hogy majd miután megnézte a hireket.Nekem ez olyan rosszul esett,hogy elkuldtem a francba.Heti 2napot lehet velunk,mert Csehországban dolgozik és csak 7végén jár haza,errefel ilyen választ ad.Csak én reagáltam tul??Azota hivogat...
2011. júl. 21. 21:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem normális és túlreagáltad. Vagy lehet én se vagyok normális, de az 5 éves gyerekemnek megtanítottam, hogy az esti híradó fél órája szent és sérthetetlen és akkor azt együtt nézzük csendben. Vagy pedig, ha ő nem akarja akkor csendben játszik a másik szobában, de tiszteletben tartja, hogy azt a 30 percet szeretem a számítógép előtt ülve a híradót bámulva tölteni.29N
2011. júl. 21. 22:43
 32/43 anonim ***** válasza:
31%
A ti helyzetetek nem ugyanaz, mint a kérdezőé...
2011. júl. 21. 23:37
 33/43 anonim ***** válasza:
51%

Akár hogyan szidod is a párodat, csak az erényei bontakoznak ki!!

Mérnök, jól keres, sportol, a hírek érdeklik, informálódik folyamatosan, fesztiválokra visz meg sportolni..stb...

Téged eltart, míg te otthon döglesz és csak szitkozódol!!

Hová tette a szemét, hogy egy ilyen hü*lye pics*át fogott ki magának, mint te?!!

Remélem, hogy talál előbb-utóbb egy normális nőt magának!!

2011. júl. 22. 00:01
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért hasonló a helyzetünk, mert távkapcsolatban élek 1,5 éve, és a párom is tudja, hogy abban a fél órában nem skype-olok. És ő is tiszteletben tartja ezt a kérésemet.Viszont minket nem tart el, mert külön kasszán vagyunk, így addig lehetnek ilyen igényeim. 29N
2011. júl. 22. 00:08
 35/43 anonim ***** válasza:
74%

szerintem maga az nem normális, hogy a családotok más országban van :(

nem tudtok kiköltözni hozzá?

nekem is pici babám van, tudom mikor a hormonok miatt eleve feszült az ember lánya és akkor még ott a pici aki 24 órás elfoglaltság. kell az apa, heti 7 nap, így nagyon nehéz lehet nem csak neked de neki is :(

2011. júl. 22. 00:10
 36/43 anonim ***** válasza:
86%

Annyira bírom mikor a kérdező egy morzsát dob le elénk, aztán jön a fekete leves, meg a sok "de" "és".

Így hogy adjunk elsőre hasznos választ? Ha nem írtad volna le a többit, akkor a férjednek van igaza és te vagy a hisztis p., még mindig az vagy, de így már átláthatóbb a sztori.

Amúgy meg gondolom eddig is ilyen volt a barátod, minek szültél neki, ha nem tudod így elfogadni?!

2011. júl. 22. 09:00
 37/43 anonim ***** válasza:
50%

Úristen, b+ 30 percre nem kapcsolhat ki?

Nappal dolgozik külföldön gondolom, hogy eltartson titeket, legyen házatok, meg kutyaf@sza, este skypeol veled non-stop, de nem lehet 10 perc nyugta...

2011. júl. 23. 01:34
 38/43 anonim ***** válasza:
68%

Ritkán olvasom végig a válaszokat, de most megtettem.

Ha ennyire idióta, pökhendi, feleségem lenne, akiről lerí, hogy utál, én már dobtam volna a fenébe.

Hatalommániás vagy, irányítani akarsz mindenkit, szerencsétlen szar jellemed van. Semmibe veszed a férjed munkáját, hobbijait, ha ilyen feleségem lenne, ott csalnám, ahol lehet, szerintem várja, hogy mikor szabadulhat végre meg tőled, és mehet vissza Csehországba, ha véletlen otthon van. Nem értem, hogy hogy tud egy ilyen nővel akár távkapcsolatban is élni. Én tuti nem járnék fel skype-ra sem, mert csak felidegesítenél a hülyeségeiddel.

Szerintem nagyon gyorsan változtass a stílusodon és a férjedről alkotott képen, mert kis időn belül egyedül találod magad.

2011. júl. 23. 01:56
 39/43 anonim ***** válasza:
6%

ma 09:20

Te meg egy igazi r.hadék vagy!!!

Hogy írhatsz ilyet egy kisgyermekes anyukának, te majom????

El vagyok képedve ennyi rosszindulat láttán!!

Mitől lenne a kérdező rossz feleség? Mert vágyik a férje társaságára? Mert egyedül van a gyerekével és néha kiborul, mert nincs mellette a férje??

Ti azt hiszitek, minden a pénz??

Miből derült az ki nektek, hogy nem szereti a férjét?? Mert nekem annyi jött le, hogy hiányzik neki, és szeretné, ha minél többet lennének együtt.

Szerintem a férje egy s.ggfej, aki nem képes a valagát felemelni a tévé elől, ha a felesége beszélni akar vele...

Nem egy bányászról beszélünk, aki hajnaltól késő estig megállás nélkül nehéz fizikai munkát végez, hanem egy olyan emberről, akinek az esti híradó semmi újat nem mond, mert aznap többször is hallotta már a híreket!

Milyen apa és milyen férj az ilyen????

Gondolkodjatok már!!!

2011. júl. 23. 09:29
 40/43 anonim ***** válasza:
50%

Te utolsó!

TE EGY UTOLSÓ VAGY !!!

2011. júl. 24. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!