Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb félelmetek?

Mi a legnagyobb félelmetek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 18:39
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
a félelemtől
2011. júl. 28. 11:23
 42/43 anonim ***** válasza:
mindenféle betegségtől főleg a daganatoktól,cukorbetegségtől,Aidstől,ezenkívül,hogy megerőszakolnak,vagy hogy nem találok férjet mikor felnövök,nem tudok gyereket szülni,és hogy meghalnak azok,akiket SZERETEK
2011. júl. 28. 19:24
 43/43 anonim válasza:
Én is nagyon sokáig azt hittem, hogy nem félek semmitől. Csupán lámpalázam van bizonyos helyzetekben. (vizsgák, sok ember előtti beszéd, stb.) Aztán jött a csajozási időszak. Ekkor is azt gondoltam, hogy normális az, ha félek megszólítani egy lányt. Hát féltem, de tagadtam magam előtt. "Én nem félek semmitől". Aztán amikor lett barátnőm féltem, hogy ha elveszítem nem tudok még egyszer ilyen fantasztikus nőt szerezni. De ezt a félelmet is letagadtam. Minden szorongást a szőnyeg alá söpörtem. Aztán 15 év után elváltunk. Mert nem néztem szembe ezekkel a félelmeimmel. Ma ugyan ott tartok. Hogy félek, hogy nem lesz társam, mert félek kezdeményezni, félek, hogy kiderül milyen rossz és gyáva is vagyok valójában.
2011. nov. 22. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!